İKP yıl sonu gecesinde eğlendi

Platform üyeleri bir yılın yorgunluğunu tenor Bülent ve sanatçı Zeynel’in şarkılarıyla gidermeye çalıştılar. Çok sayıda kadın kursiyerin katıldığı eğlencede, Sivil Toplum örgütlerinin başkanı kadınlar da bulundu

Geceye Milletvekili adayi Ayfer ORhan, Haringey Belediyesi meclis üyesi Nilgün Canver, Britanya Türk Kadınları Derneği Başkanı Servet Hassan, İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği Başkanı Aysen Timms, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yardımcısı Jale Swailes, Lefkeliler Derneği Başkanı Emine Sönmez, Ali Rıza Değirmencioğlu Okulu Aile Birliği Başkanı Sevtap Kemal, ressam Bahar Sert, dernek yöneticileri katıldı.

İKP’nin kurucusu Nilgün Yıldırım, 2008 Nisan ayında kurulan platformun çok kısa zamanda toplumun bir çok katmanına ulaştığını , kadınların dertlerine care bulmaya çalıştıklarını, en son resim kurslarıyla hanımlardan ressamlar yaratıldığını belirterek, kursların yeni yılda devam edeceğini söyledi.

Platformun Londra Türk Radyosunda her hafta Cuma günü yapılan “ Farkındayım” programıyla yüzlerce, binlerce hanıma ve erkeğe ulaştıklarını , büyük gizlilik içinde kadınlara yardım eli uzattıklarını kaydetti, “ Hanımlar yalnız değilsiniz. Hep birlikte daha güçlüyüz” mesajını verdi.

828090cookie-checkİKP yıl sonu gecesinde eğlendi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.