Legacy II Galacy konseri bu pazar

Legacy II Galacy konserinde piyano ve gitarda Sedat Sarıcı, bateride N. Jemsher ve bas gitarda  Ceyhun Güner sahneye çıkacak.

16 Temmuz Pazar akşamı, saat 20.17’de “451 Queensbridge Rd. London E8 3AS” adresindeki The Victoria Dalston konser salonunda gerçekleşecek Legacy II Galacy konserinin biletleri 10 sterlin olarak saptandı.

Sarıcı konseri şöyle tanıttı:

“Bu konserde  ‘hasret’, ‘özlem’ gibi yorulmuş kavramların ardına yaslanıp yerel çalışmaların içinde boğulmanın ötesinde  kültürümüzün yarattığı eserlerin evrensel ölçekte de tanınabilmesi, gerçek değerlerinin yanıstılabilmesine bir nebze de olsa katkı amacıyla, evrensel yaygınlıkta tanınan eserlerle brilikte, yan yana, içiçe sarmanlanacak bir yaklaşımla armonizasyon, orkestrasyon ve düzenlemeler yaparak bileşik bir repertuar oluştuk.

Ülkemizdeki gelişme ya da kısır döngülerin öykünmesi, devamı, takibi gibi bizi yaratıcılıktan uzaklaştırabilecek eğilimlerle yürütülen sanat çalışmalarının yerine, bir yandan kendi kültürümüzden doğal olarak beslendiğimiz birikimlere sahip çıkarak, diğer yandan evrensel gelişmelerden edindiğimiz değerleri ekleyerek yeni ve yenilikçi bir çalışmanın içinde olmaya çalıştık. 

Ne kadarını gerçekleştirebildik, elbette sanatseverlerin takdirinedir.Amaç buydu demek istedim.”

Ayrıntılı bilgi: Sedat Sarıcı 07931349808

2105420cookie-checkLegacy II Galacy konseri bu pazar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.