Lenova’dan online yılbaşı partisi

Tüm dünya ile aynı anda sanal yılbaşı partisine tıklayanlar, Hüseyin Karadayı’nın müziği ve Geveze’nin keyifli sohbeti ile coşacaklar!

Lenovo’nun Intel’le birlikte organize ettiği ve Aralık ayı boyunca sürecek yeni yıl kampanyası kapsamında “www.eglenceyesendekatil.com” sitesine en keyifli parti fotoğraflarını yükleyen ve 200 desteğe ulaşanlar, Gold, Bimeks ve Vatan mağazalarından satın alacakları Intel® Core™ i5 işlemcili Lenovo IdeaPad Z560 ve IdeaPad Y560 ürünlerine %20 indirimle sahip olacaklar. Üstelik kampanya kapsamında en çok desteği toplayan 2 katılımcı, Intel® Core™ i5 işlemcili Lenovo IdeaPad Z560 serisinin kırmızı ve siyah modelinden kazanma fırsatı yakalayacak.

Ünlü DJ’ler eşliğinde ilk Online Parti’de buluşuyoruz!
Teknoloji ve eğlence tukunları 29 Aralık’ta ise yeni yılı oldukça farklı bir parti ile kutlayacaklar. www.eglenceyesendekatil.com sitesi üzerinden 29 Aralık akşamı sanal olarak gerçekleşecek partide, ünlü DJ Hüseyin Karadayı gece boyunca çalacak. Ayrıca partinin ev sahibi ise Geveze! Geveze, parti süresince tüm partinin nabzını tutacak, ve yeni yıla esprili sunumuyla keyif katacak. Sitede anında ödüllendirilecek soruların yanısıra keyifli sohbetler de sizleri bekliyor. Üstelik sıradışı ve eğlenceli partinin müthiş ödülleri de olacak. Sorulara doğru cevap veren 3 şanslı 2011’e Lenovo IdeaPad serisi dizüstü bilgisayarlarıyla girecekler. Ayrıca onlarca konser bileti ve sürpriz hediyeler de parti severleri bekliyor.

Lenovo, sanal partiyi Virgin Radio işbirliği ile radyo severlerle de buluşturacak. 29 Aralık akşamı gerçekleşecek partiyi 20:00’den itibaren, gece boyunca Virgin Radio’dan da canlı olarak dinleyebilirsiniz.

İstanbul’da olanlara müjde! Hüseyin Karadayı ve Geveze sanal parti performanslarını Kanyon AVM’deki Lenovo standında gerçekleştirecekler. 29 Aralık akşamı İstanbul’da olan parti severler bu performansa canlı tanıklık edip stanttaki partiye katılma ve doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar.

Farklı bir yılbaşı hediyesi: Ateş kırmızı Z560 ya da oyun canavarı Y560
31 Aralık’a kadar parti fotoğraflarınızı www.eglenceyesendekatil.com adresine yükleyip kampanyada şansınızı deneyin. Ekim ayından itien Türkiye’de satışa sunulan ve yoğun ilgi nedeniyle farklı renklerinin de tüketicilerle buluştuğu Z serisinin ateş kırmızısı modelleri ve adeta bir oyun canavarı olan yüksek performanslı Y560’lar yüzde 20 indirimle, hem sevdiklerinizi hem de kendinizi şımartacağınız farklı bir yılbaşı hediyesi olacak.

www.eglenceyesendekatil.com

752310cookie-checkLenova’dan online yılbaşı partisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.