Lise haylazlığı 25 yıl sonra skandal oldu

Cameron’ın piyasaya yeni çıkmakta olan biyografisinde 15 yaşında bir Eton öğrencisiyken bir grup arkadaşıyla birlikte esrar içerken yakalandığının yer alması basında geniş yer aldı.


The Independent on Sunday, “Cameron ‘evet, uyuşturucu kullandım’ diyor” başlığını atarken The Mail on Sunday “Cameron esrar içti” diye yazdı…


The Sunday Express haberi yine birinci sayfadan ancak küçük bir haber olarak “Yeni bir kitap, Cameron’ın Eton’da esrar içerken yakalandığını ileri sürüyor” diye aktardı…


The Sunday Telegraph, 14 ay önce parti liderliğine gelişinden bu yana skandalsız bir özel hayatı olduğunu belirttiği Cameron için, bu haberin utanç kaynağı olacağını yazdı.
 
The Observer da Cameron’ın bu yüzden okul yönetiminden ceza aldığını ve arkadaşlarının bu cezanın Cameron’ın aklını başına getirdiğini söylediklerini aktardı.


Gazeteler,e göre Cameron o tarihlerde okul yönetimine suçunu itiraf edip, cezalandırılmış. Eton ülkenin en varlıklı ve nüfuz sahibi ailelerinin çocuklarının devam ettiği ve ekonomik alanda olsun siyasette olsun ülkenin en önde gelen isimlerini yetiştirmiş özel okullardan biri sayılıyor.


The Independent on Sunday yazarları Francis Elliot ve James Hanning tarafından kaleme alınan, ”Cameron-Yeni Muhafazakarın Yükselişi” adlı biyografide öne sürülen iddiaları yanıtlayan Muhafazakar Parti sözcüsü, 25 yıl öncesine ait olan iddiaların bir anlamda doğru olduğunu, ancak üzerinde yorum yapmayacaklarını söyledi.


Cameron, parti liderliğine seçildiği kampanya sırasında konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakmış, kendisinin de bir özel yaşamı olduğunu vurgulamıştı.

799380cookie-checkLise haylazlığı 25 yıl sonra skandal oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.