Lordlar Kamarası’nda ‘sınır güvenliği’ semineri

TBCCI ve Türk Hukukçular Birliği’nin birlikte düzenlediği seminerde, İngiltere ve Türkiye arasındaki yatırım ilişkilerini etkileyecek sorunlar ve hukuki düzenlemeler ele alındı.


Seminerde İstanbul Bener Hukuk Bürosu’ndan  Onur Kordel, Davidson Morris Avukatlık’tan  Anne Morris, Imison  Notaries’ten Ella Imison, PPP ve Türkiye’de Yatırım Projeleri’nden Michel Massih QC konuşmacı olarak hazır bulundu.


TBCCI’dan katılan Yavuz Sökmen, ‘Bu toplantıdaki amacımız İngiltere’ye yatırım yapmak isteyen Türklerle , Türkiye’de yatırım yapmak isteyen İngiliz vatandaşı işadamlarına yol gösterip önlerini açmak.Hangi alanlarda yatırım yapılabileceğini, hangi alanların daha olumlu sonuçlar doğurabileceğini saptayıp işadamlarımızın önüne koymak.Bu tür toplantılara katılım sürekli artıyor, ilgi her geçen gün büyüyor. Bu da bizi mutlu ediyor ’dedi.


Türkiye Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı yöneticisi Hüseyin Aslan da yaptığı kısa konuşmada , Türk hükümetinin yabancı sermaye konusunda çok hassas davrandığını, Türkiye’de yatırım yapmak isteyen başta İngiliz  yatırımcılar olmak üzere tüm işadamlarına kapıları sonuna kadar açtığını vurguladı. Aslan, İngiltere’de yatırm yapmak isteyen Türk işadamlarına gerekli yardımı sağlamakta devam ettiklerini belirtti.

818970cookie-checkLordlar Kamarası’nda ‘sınır güvenliği’ semineri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.