Mafya babasına dördüncü dava…

Victoria Polisi, halen tutuklu bulunan ve Melbourne’daki mafya gruplarından birinin lideri olduğuna inanılan Carl Williams hakkında, 4 yıl önce öldürülen başka bir mafya liderinin ölümü ile ilişkili olarak dava açmaya hazırlanıyor.

Polise göre Carl Williams, Mark Moran adlı yeraltı dünyası patronunu Aberfield’deki evinde öldürdü. Suçlama, hali hazırda üç cinayet suçlamasıyla yargılanan  Williams’a yöneltilen dördüncü suçlama olacak. Polisin elinde Wiilams’ı o gece cinayet mahalline götüren kişinin ifadesi olduğu bildiriliyor. 

Moran davası, diğer davaların aksine Williams’ın cinayeti kendisinin işlediğini ileri süren bir dava olacak. Williams, diğer cinayet davalarında tetiği çeken kişi olarak değil, azmettirici olarak yargılanıyor. Williams, 15 Haziran 2000’de işlenen Mark Moran cinayetinin baş şüphelisiydi. Polis, olaydan hemen sonra Williams’ı gözaltına alarak cinayete ilişkin sorgulamıştı.

UYUŞTURUCU TİCARETİ SUÇLAMASI
34 yaşındaki Carl Williams, ayrıca uyuşturucu ticareti suçlamasıyla da yargılanıyor. Carl Williams’ın babası 58 yaşındaki George, uyuşturucu suçundan ceza almış, sağlığı elvermediği için kefaletle serbest bırakılmıştı. Carl Williams’ın uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yargılandığı dava Mart ayında devam edecek.

Fotoğraf: Carl Williams

1098580cookie-checkMafya babasına dördüncü dava…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.