Memur sendikal hakları ‘bilboard’larda

Memur sendikaları konfederasyonları 15 Ağustos’ta başlayacak toplu görüşmeler öncesi grevli toplusözleşme hakkı için ısrarını sürdürürken, Türkiye Kamu-Sen, verdiği ilanlarla, bu talebi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların geçiş güzergahındaki bilboardlara taşıdı.


Türkiye Kamu-Sen, üzerinde Başbakan Erdoğan’ın, geçen yıl toplu görüşme sürecinde konfederasyon genel başkanlarıyla yaptığı görüşmede dile getirdiği belirtilen, ”Daha ne istiyorsunuz size toplusözleşmeli, grevli sendikal haklar vereceğiz” cümlesi ile ”Söz verdiniz, bekliyoruz” ifadesi yazılı iki ilanı, başkentin işlek cadde ve bulvarındaki bilboardlara yan yana astırdı.


Erdoğan ve bakanların, evleri ile makamları arasında izledikleri güzergahlardaki 30 bilboarda astırılan ilanlarda, Erdoğan’ın siluetinden oluşan birer de soru işaretine yer verildi.


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Başbakan Erdoğan ve bakanları, geçiş güzergahlarına astıkları ilanlarla, verilen sözün tutulması için bir kez daha ikaz ettiklerini, kamuoyuna da bu konudaki tavırlarının gerekçesini anlatmak istediklerini kaydetti.

1023420cookie-checkMemur sendikal hakları ‘bilboard’larda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.