Mexem cesur çizgileriyle Show’daydı

İngiltere’nin en önemli uluslararası fuarlarından biri olan  ‘The National Wedding Show (Milli Düğün Şöleni)’ Olympia Sergi Salonu’nda yapıldı. 2006 yılının gelinliklerinin, gelin adaylarının beğenisine sunulduğu fuarda sektörde faaliyet gösteren 280 firma yer aldı.


Başta gelinlik olmak üzere, damatlık, düğün pastası, taç, çiçek, fotoğraf, davetiye, nikah şekeri, balayı ve diğer düğün ve nişan ihtiyaçlarının sergilendiği fuarı 28 bin dolayında ziyaretçi dolaştı.


GELİNLİKTE ESKİYE DÖNÜŞ


Mexem Wedding şirketi de yeni yılın gelinlik koleksiyonlarını gelin adaylarına tanıttı.


Süreyya ve Günay Aydın’ın yönetimindeki Mexem standı yoğun ilgi görürken,  gelinliklerin 2006 modellerinde, 1950 sonları ve 1970’li yılların izleri dikkat çekti.


Mexem’in koleksiyonlarını hazırlayan Süreyya Aydın, birçok gelinin artık deniz kıyısında evlenmeyi tercih ettiğini belirtirken, daha rahat gelinliklerin tercih edildiğini belirtti.


ÖDÜLLÜ FİRMA


İngiltere ve Avrupa ülkelerinde geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Mexem Wedding’in gelinlik modellerini, uzun süre ünlü bir İngiliz firmasında stilistik yapan Süreyya Aydın yapıyor.


Mexemin yılda iki kez yapılan dünyanın en önemli gelinlik fuarı Harrogatee sürekli katıldığını vurgulayan Günay Aydın da, “2002de Harrogatede bir gelinliğimizYılın Tasarımı Ödülükazandı. Her yıl iki fuara katılırken 2003de Olimpiayı da listemize alarak 4 show yaptık” dedi.

778680cookie-checkMexem cesur çizgileriyle Show’daydı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.