Michael Jakson’a Müslüman töreni mi?

Jackson’un Elvis Presley ve Lady Diana’nın cenazesi kadar kalabalık olacağı sanılıyor. 1989’da Jermaine Müslümanlığa geçmiş ve Michael’in da Los Angeles da Müslümanlığa geçtiği basına yansımıştı…

Müslüman inançlarına göre cenazenin 24 ya da 48 saatte gömülmesi gerektiğini belirten Evening Standart, Müslümanlıktaki cenaze yıkama ve kefen geleneğini hakkında okurlarına bilgi verdi.

Michael Jackson daha önce de Yahova Şahiti olduğunu basında açıklamıştı…

OTOPSİ YAPILACAK

Öte yandan Pop yıldızı Michael Jackson’ın ani ölümünün nedeninin anlaşılabilmesi için bugün otopsi yapılacağı, ancak kesin sonucun ortaya konmasının günler alabileceği bildirildi.

Bugün yapılacak otopside elde edilecek sonuçlar, nihai sonuç olarak kabul edilmeyecek, bunun için, toksikoloji testlerinin de tamamlanması gerekecek. Bu sürecin günler, bazen de haftalar aldığına dikkat çekildi.

Polis kaynakları, Jackson’ın ölümüne, “yüksek profilli vakalarda” uygulanan prosedürün uygulandığını bildirdi.

Jackson’ın kardeşi Jermaine, yıldızın kalp ritminin bozulması sonucu öldüğünün sanıldığını, ancak kesin sonucun otopsiyle belirleneceğini belirtti.

Kalp ritminin anormalleşmesi, vücuda kan pompalanmasının kesilmesine yol açıyor. Kalp ritminin bozulması, bir kalp krizi veya başka kalp hastalıkları sonucu ortaya çıkabiliyor.

İLGİLİ HABER: Michael Jackson öldü

1208230cookie-checkMichael Jakson’a Müslüman töreni mi?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.