New York’ta ‘Anadolu Ateşi’

Bugüne kadar 32 ülkede 6 milyon seyirciye ulaşan topluluk, 860. gösterisini şov dünyasının merkezi New York’ta gerçekleştirdi.

New York’un ünlü gösteri merkezlerinden Madison Square Garden’ın 5000 kişilik salonunu dolduran davetliler, grubun performansını büyük bir coşkuyla izledi. Topluluğu izleyenler arasında Türkiye’nin New York Başkonsolosu Ömer Önhon da yer aldı.

”Anadolu Ateşi” Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, ilk ABD turnelerinin çok başarılı geçtiğini ifade ederek, New York gösterisini turnenin en önemli durağı olarak tanımladı.

Erdoğan, gösteri dünyasının kalbi New York’ta ilk sahne deneyimini yaşayacak olmanın verdiği heyecandan bahsederek, ”Bu bizim için bir tanıtım gösterisi olacak. Bunun bir başlangıç olmasını istiyoruz. Amacımız Amerika’da kalıcı turneler yapmak ve Broadway’de sahne almak” diye konuştu.

New York Başkonsolosu Ömer Önhon da yaptığı açıklamada, ”Hakikaten gurur duyduk. Çok güzeldi. Burada 5 bin kişi ‘Anadolu Ateşi’ni ayakta alkışladı. Harika bir gösteriydi. İnşallah seneye daha sık gelirler” dedi.

1117670cookie-checkNew York’ta ‘Anadolu Ateşi’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.