Nil Londra’da hayranlarıyla buluştu

İlk kez Londra’da sahneye çıkan genç şarkıcı, şarkılarını, salonu dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi. Biletlerin tümünün satılmasından dolayı bazı hayranları kapıdan dönmek zorunda kalırken, Nil Karaibrahimgil, en kısa zamanda yeniden Londra’ya geleceğini söyledi.


Konserin çok güzel geçtiğini, kendisini izlemeye gelen kalabalıktan güzel bir enerji aldığını anlatan Karaibrahimgil, özellikle salonda İngiliz müzikseverlerin de bulunmasından büyük haz duyduğunu ifade etti.


Konser sonrasında soruları yanıtlayan Karaibrahimgil, son yıllarda film müzikleri alanında gösterdiği başarının hatırlatılması üzerine, “Bir şeyin içinde ne kadar güzel unsur bir arada olursa etkisi daha büyüyor” dedi.


Film müzikleri çalışmalarından büyük zevk aldığını, halktan da güzel tepkiler aldığını söyleyen Karaibrahimgil, “Bence bu müziklerin filme mutlaka katkısı oluyor. Ses görüntüye iyi eşlik edince ortaya başarılı bir şey çıkıyor. Çünkü herkes için şarkılarını hatırladığı filmlerin yeri ayrıdır” diye konuştu.


Nil Karaibrahimgil, yakında yeniden Londra’ya gelme sözü verirken, organizasyonu gerçekleştiren ekiple uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

800000cookie-checkNil Londra’da hayranlarıyla buluştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.