Noyanlar yatırımlarını tanıttı…

Merkezi KKTC’de olan Noyanlar Şirketler Grubu’nun geçen Pazartesi akşamı Wood Green’deki Grand Palace’daki bilgilendirme toplantısına 200’ün üzerinde kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Kıbrısa özgü yemeklerin sunulduğu gecede konuşan Mimar Ahmet Noyan, aile şirketinin büyümesinde Kıbrıs’tan daha çok nüfusa sahip Londra’daki toplumun da güveninin büyük rol oynadığını belirterek teşekkür etti.

Noyan dış yatırımlar konusunda şunları söyledi:

“KKTC’de şirketimiz kendi öz sermayesiyle inşaatta ‘yap-sat’ yatırımlarında zorluk çekince 2008’de dışarıya yatırım yapmaya karar vermiştik. KKTC bize dar gelmeye başlamıştı. Londra’nın yanısıra Moskova, St Petersburg, İsveç ve İskandinac ülkelerinde yatırımlarımızı yönetecek ofisler açtık. Son olarak 2 ay önce Çin’de de yatırım kararı aldık. Bu ülkelerde modern evler yapıyoruz. Dış yatırımlarda büyük yol geldik.”

Noyanlar Şirketler Grubu Genel Meneceri Erman Esentuna

KKTC’de Long Beach bölgesinde 957 konutluk yatırımlarının yarısının 2 ay içinde tamamlanacağını vurgulayan Noyan, Müşteri portföylerinin farklılaştığını özellikle Suudi Arabistan, Küveyt ve Arap Emirlikleri gibi zengin ülke yatırımcılarının ilgi duymasının sevindirici olduğunu söyledi.

LONDRA’DAN BİN MÜŞTERİ

Noyanlar, şirketin çatısında konut yapmanın yanısıra kiralık konut, araba, proje bazında müheahhitlik hizmeti de yaptıklarını belirterek, “İkinci el evler konusunda da hizmet sunmaya başladık. Londra’da binden fazla aile Noyanlar’dan ev sahibi oldu. Biz ‘Huzurun ve mutluluğun adresine hoşgeldiniz’ sloganıyla çalışıyoruz. Her türlü özeni göstermemize karşın eğer hata yaparsak da bunu kimseyi üzemeden telafi etmeyi ilke edindik…” dedi.

Toplantıya 200’ün üzerinde kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Noyan “Biz aile şirketi olduğumuz için soyadımıza leke sürmeden gelecek kuşaklara aktarmak için çaba gösteriyoruz” diye devam etti.

Noyanlar Şirketler Grubu Genel Meneceri Erman Esentuna’da slayt gösterisiyle şirketin KKTC’deki projele ve diğer ülkelerdeki yatırımlarını anlattı, konukların sorularını yanıtladı.

FOTOĞRAF: Mimar Ahmet Noyan

853390cookie-checkNoyanlar yatırımlarını tanıttı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.