“Oidipus Kompleksi”nin bu kadarı olur!

“14 yaşında olduğu” bilgisinden başka açıklama yapılmayan Aimme’nin bu oğlunu daha bebekken evlatlık verdiği, sonra bir başkasıyla evlendiği ve bu evlilikten de 5 çocuğun sahibi daha bulunduğu polis tarafından basına duyuruldu.

Aimme, doğurur doğurmaz evlatlık verdiği kendi çocuğu ile yıllar sonra facebook.com üzerinden ilintiye geçmiş, onu bulmakla kalmayıp kendi öz evladıyla bir otelde cinsel ilişki kurmuştu.

Aimme’nin bu ilişkisi, evladının öğrenim gördüğü okulda psikoloğuna durumu açıklaması üzerine ortaya çıktı.

Detroit Free Press gazetesine Ammie’nin avukatı tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, anne ve oğul yıllar sonra karşılaştıklarında bir anne-çocuk gibi değil, tersine birer sevgili gibi davranmışlardı. Bu olayın ortaya çıkmasında oğlanın da baştan çıkarıcı kabahati bulunduğu savını ortaya atan avukat, mahkemede savunmasını bu yönde kuracak görünmekteydi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak mahkeme, şimdiden, ABD basınında ilgi ve merak konusu oldu.

__________________________

* Oidipus Kompleksi olarak psikoloji literatürüne geçen ensest-aile içi cinsel ilişki durumu anne ve erkek evladı arasındaki sapkın ilintiyi Antik dönem Yunan mitolojisine dayanmaktadır. Başlığımızda kullanılan deyiş bunun vurgulamaktadır.

1506520cookie-check“Oidipus Kompleksi”nin bu kadarı olur!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.