Organize İşler gösterimde

Organize İşler, 23 Aralık’tan itibaren Londra’da UCI 12 Cinemas CINEWORLD Multiplex Cinema Odeon Panton St. sinemalarında gösterime girdi.


Filmin ilk gösterimine çoğu basın çalışanı 100 konuk katıldı. Turkish Bank’ın desteği ile Londra’da gösterilecek filmin başlamasından önce kısa bir konuşma yapan Diva Film’den Vedide Kaymak, filme olan ilgiden memnun olduğunu belirterek Yılmaz Erdoğan’ın seyircilere “Londra’da bazı organizelerde bulunacağı” mesajını iletti.


Turkish Bank Meneceri Reşat Bilgin de, Türkçe konuşan topluma seslenen sanatsal etkinliğe destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilgin, Türkçe konuşan toplumun yoğun olarak yaşadığı Edmonton’da Turkish Bank’ın yeni şube açarek vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi.


ÜÇÜNCÜ FİLM


Yılmaz Erdoğan’ın “Vizontele” ve “Vizontele Tuuba” filmlerinin ardından merakla beklenen üçüncü sinema filmi olan “Organize İşler”, birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi.


Filmde Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Başak Köklükaya, Erdal Tosun, Ebru Akel, Neslihan Yeldan ve Berfin Erdoğan rol alıyor.


Komedi-aksiyon filmi olan ‘Organize İşler’, İstanbul’daki hırsızlık ve kapkaç olaylarına dikkat çekerek, bu olayları mizahi bir dille anlatıyor. Özellikle havadan yapılan İstanbul çekimlerinin de büyük beğeni toplayacağı sanılıyor.


Türkiye’de 430 salonda seyirciyle buluşan film, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde de gösterime girdi.


İLGİLİ HABER: Londra’da ‘Organize İşler…’

786350cookie-checkOrganize İşler gösterimde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.