Orhan: Kazanırsam toplumun sesi olacağım

Orhan Mayıs ayında yapılacak genel seçimlere iddialı hazırlanıyor. Orhan, seçimi kazanması durumunda Avam Kamarası’na giren ikinci Türk kökenli milletvekili olacak.

Geçen seçimlerde Cambridge bölgesinden aday olan, ancak kazanamayan iki çocuk annesi Orhan, toplumsal çalışmaları ve yardım severliği ile de tanınıyor.

Seçim kampanyası nedeniyle kapı kapı dolaşarak seçmenin sorunlarını dinleyen Orhan ırkçı parti BNP’nin yükselişinin kaygı verici olduğunu belirterek, “Özellikle BNP’nin son dönemdeki yükselişine karşı göçmenler için tek alternatif İşçi Partisi’dir” dedi.

“FARK KIL PAYI, HER OY ÖNEMLİ”

Orhan, “Türk toplumu olarak parlamentoda ilk defa temsil şansı doğdu. Bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. Yoksa toplum olarak 5 yıl daha meclise girmeyi beklemek zorunda kalacağız. Seçilirsem aynı zamanda İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan toplumun sesini Avam Kamarasına taşıyacağım” dedi.

Kamu oyu yoklamalarına göre Hemel Hempstead’deki Muhafazakar adayla arasındaki farkı çok aza indirmeyi başardığını vurgulayan Orhan. “Bu açıdan her oyun çok büyük önemi var. Seçim bölgemdeki toplum üyelerinin, duyarlı seçmenlerin, göçmenlerin ve BNP karşıtlarının oylarını bekliyorum” diye konuştu.

“İŞÇİ PARTİSİ YİNE KAZANACAK”

Orhan “İşçi Partisi ülkenin sorunlarını çözebilecek anlayışa sahip tek parti” diyerek, partisin seçimleri 4’ncü kez kazanarak yeniden iktidara geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Bölgede haftanın 5 günü kapı kapı dolaşıp seçmenle sohbet eden, sokaklarda broşür dağıtan Orhan, Türkçe konuşan toplum üyelerinin şimdiye kadar kendisine verdiği destek ve güvenden dolayı da teşekkür etti.

FOTOĞRAF: Ayfer Orhan (sol başta) ve kendisini destekleyen gazeteci Mihrişah Safa ile…

830860cookie-checkOrhan: Kazanırsam toplumun sesi olacağım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.