Orman kanunu krallığı…

“ Vahşi Doğa Partisi olarak yeniden yapılanalım, parti içi demokrasi falan bile oluşturalım, Aslancılar, Kaplancılar birleşelim, hatta evcil hayvanları da yanımıza çekip ittifak kuralım, projeler üretelim yoksa İPN ( İnsanlar Partisi for Nema ), yaşam alanlarımızı deforme ederek, buraları iyice ele geçirecek ve bizi de TOKİ toplu konutlarında ikamet etmemiz için Kaçkar yaylalarına gönderecekler “ demiş. Ombudsman’ın bu birleştirici tavrı çok desteklenmiş ve kendisine Onur Başkanı sıfatı giydirilmiş.”
“ Merkez Yüksek Kurulu üyesi Zürefa ile Grup Başkan Vekili Karınca birleşik komisyonlar kurup yeni projeler hazırlamak üzere görevlendirilmişler. “
“ Aslanın rövanşist taktik güttüğünü ve yeniden yerinde gözü olduğunu anlayan Kaplan kıs kıs gülmüş, “ hele ağzınıza yüzünüze bulaştırın, iyice birbirinize düşün de, sonraki seçimlerde daha güçlü lider olarak ben perçinlerim yerimi “ diyerek pusuya yatmış… Ayak işlerinden sorumlu Kene’yi de parti içi “ yandaşlığa eğilimliler grubunu” örgütlemesi için yanına çekmiş ve iktidara gelince onu kan bankalarından sorumlu Devlet bakanı yapacağını vaat etmiş.”
“ Karınca, “ önce “ demiş, “ teknolojiyi kullanalım ve etkin bir ekip olalım, takım çalışması yapalım, İPN internet kullanıyor, sıkı çalışıyorlar, disiplinliler, bizde ise telepatik sinyaller ile haberleşme ağları var, karınca aleminin bu vasfını, çalışkanlık ve disiplin sistemini partimin hizmetine sunuyorum, aramızda telepatik olarak haberleşip, böylelikle seri yol alırız, telekulağa da takılmayız, sistematik çalışırız, atalete son verelim, malum, zamanımız kalmadı pek….” demiş.”
“ Kaplan’ın paçasının içinde konuşlanıp, konuşulanları dinleyen Kene, hemen patronunu uyarmış. “
“ Jammerlar alıp, bunların iletişim sinyallerini bozmamız lazım “ demiş… “ Bir de Fil’leri yanımıza çekmemiz lazım. Fil’e Savunma Bakanlığı’nı, Tilki’ye Maliye Bakanlığı’nı öner…”
“ Ama Aslan tecrübeli… Karıncalar’ın telepatik iletişim ağlarını, Zürefalar’ın kulaklarının uçlarına kurdurup, koruma görevini de Zürefalar’ın boyunlarında konuşlandırdığı Kurtlar’a vermiş. Kurtlar, İPN’deki Çakallar’dan lojistik destek almışlar, Çakallar, insanlara yakın evcil Kediler’le ve insana sadık evcil Köpekler’le işbirliği yapıp, Sırtlanlar’ı köpek kılığında, Jaguarlar’la, Leoparlar’ı da Kedi kılığında casus olarak İPN’ye sızdırmışlar. “
“ Bir bakmışlar Filler de orada ve hortumlama işlerinden sorumlu Diş İşleri Bakanlığı müsteşarlığı yapmaktalar… Bu arada Tilki ormanın meşe palamutları ile sedir çamlarını zimmetine geçirmiş. İPN bunun için soruşturma önergesi verip, kendilerinden çok gasp yaptığı için Tilki’yi Hayvanat Bahçesi’nde kafes hapsine aldırmış. Kurt mevkiyi suistimal ederek, Zürefa’yı boynundan ısırmış, jammerlar devre dışı kalmış. İdealist Karınca bütün olanı biteni, dönen iç komploları duymuş, hayata küsmüş. O hayvanlık onurundan yerin dibine geçerken, yeraltındaki insanlar vakti geldi diye yüzeye çıkmışlar… “
“ İPN’nin ismi NİP ( Nemacı İşbirlik Partisi ) olarak değiştirilmiş, orda daha çok nemalanacağını anlayan Kediler ile Köpekler, sahiplerine hıyanet etmeyip ! kimliklerini açıklamışlar. “
“ Bunun üzerine Kaplan, kendisinin kağıttan olduğunu anlamış, Kene, Kaplan’ın deri altına sızayım derken, bir ton dosya kağıdına toslamış. Aslan TOKİ’den HES deresi manzaralı dubleks bir kovuk almış krediyle. Krediyi Maymunlar’a parça parça yolunmuş kaz olarak ödetmiş. Yandaş müteahit yılan körfezde yapılacak köprünün tam karşısına bir villa yaptırmış … Ama arka pencereden baktığında uçsuz bucaksız yeşil ormanlar yerine, köprünün dolgu malzemesini temin etmek için ihale alıp kazdığı, 6 milyon ağacı kestiği, kel tepelerini görür olmuş Yalova’nın… Kurt, Çakal’a rüşvet verip NİP’e transfer olmuş, Sırtlan ormanın bütün muzlarını o partiye kaçırmış. Karınca inzivaya çekilmiş, Zürefa aşırı radyasyondan kanser olmuş. Kuşlar o ormanı da terk etmişler…”
“ Vasıfsız ormanı 2B sınıfına sokan Nemacı İşbirlik Partisi’nin şeyleri dozerlerle gelmişler… Mücahitten bozma mütahitlere orda, “ The Vahşi AVM and the Yahşi Residances Complexi vs… “ yaptırmışlar, içinden dereler geçen, derelerden göller oluşturulmuş içinde sazanlar beslenen… Sonra da bu projeyi diğer ormanlara yaymışlar… Yeni nesillere göstermelik, üç beş numune Meşe’nin bırakıldığı, erozyonun ahlaki versiyonunun anime edildiği bu seralarda şaapmışlar gari bütün sazanlar… Küvezden Dünyalar kurulmuş, Kızıl Çamlar’ın, Sedir’in, Aslan’ın, Kaplan’ın, bilimum eski yaratığın ve dahi en başta Deve’yi çeken Eşeğin tasvir edildiği balmumundan heykeller yapılmış the Complex’in içinde… Gökten bir şey düşmez olmuş, kimse de kerevite falan çıkamamış ileri demokrasiler aşkından…”
“ Balta girmemiş ormanlarda bu geyik döner olmuş… Ayılar da hemen döner ekmek tezgahı kurmuşlar “ Mağara’s “ markası ile.”
“ Ve The Vahşi AVM’ler zincirinin en hızlı büyüyen girişimcisi olmuşlar… Donları yok iken fonları olmuş, ipsiz iken jipli olmuşlar, valla billa villa yapmışlar. Mağaralardan çıkıp, mağazalar zincirleri kurmuşlar pırlantalı… Yatlarına bile klozet yaptırmışlar üstüne çıkıp sidik yarıştırmak için…”

755620cookie-checkOrman kanunu krallığı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.