Ozon tedavisi artık Londra’da

Quality Life health &beauty (GULSEN beauty ) ozone therapy clinic adiyla 187 Angel Place Fore street N18 2UD adresinde hizmet vermeye basladi. Yeni dekoru farkli alanlardaki hizmetleri, saglik ve guzellik konusundaki uygulamalariyla halkin talaplerini karsiliyor.
Ozellikle ABD , japonya , Rusya , Cin ve bir cok Avrupa ulkesinde cok yaygin olan Ozone therapy’i Londra’da Quality life Gusen beauty &Ozone clinicte uygulayan Dr. Utkan Alacakanat ‘in aciklamalarina gore :
Ozone therapy O3 yani bir tur oxygen kullanilarak yapilan tedaviye verilen isimdir. Ozone gazi vucuda farkli yollardan verilmektedir. Bunlar * kan yoluyla : hastadan alina 50-150 ml kan ozon gazi ile karistirlarak tekrar hastaya geri iade edilir. *Asi seklinde: Yine hastadan alinan kan 2-3 ml ozone gazi ile karistirilarak hastaya kas icine uygulanir. *deri uzerine direct uygulama (torbalama yontemi.) *Rectal ve Vaginal yolla uygulanmaktadir. * eklem icine uygulanan ozone gazi tedavisi ile oldukca iyi sonuclar alinmaktadir.
Hucre yenileyerek koruyucu tedavi yapan bu gaz bir cok hastalikta mucizeler yaratarak hastaliklarin iyilesmesini ve semptomlarin ortadan kalkmasini saglamaktadir. Ozone yasamin bize geri verilmesidir. Kronik yorgunluk sendromundan kurtulma , Basta kanser olmak uzere kalp hastaliklari ,mantar , iyilesmeyen yaralar, diabet, astim, damar tikanikliklari ve multiple skleroz, alzheimer, Parkinson gibi norolojik hastaliklar Hepatitis ve AIDS gibi bir cok hastaliktan ve bu hastaliklara bagli problemlere ve saglikli yaslanmaya care olarak gorulmektedir.
Dr Alacakanat yaptigi bilgilendirmede “ oxygen yasamimizi surdurmemiz icin gerekli olan en onemli ogedir. Vucudumuzun her bir hucresi oxyge’e ihtiyac duyuyor. Ancak hepimizin yasaminda zamanla oxygen aliminda bir dusus ve beynimizde kullandigimiz oxygen miktarinda azalma oluyor. Gunluk yasam kaygilari, is yogunlugu, mesleki ve ailevi sikintilar, endustriyel olarak hazirlanan gida urunleri, cevre kirliligi , nikotin, alchol, kahve , kotu aliskanliklar, yanlis yasam bicimi ve hatali beslenme ve hareketsizlik. Bu kadar yukun altindaki vucudun daha fazla oxyge’ne ihtiyac duymasi gerekmnektedir. Tum bunlara normal yaslanma surecide eklenince insan vucudunun oksigen ihtiyaci fazlalasiyor. Oxygen yetersiz oldugunda organ ve hucrelerin calismasi aksiyor, Iste tam bu noktada ozon therapy kani oxygen’edoyurarak dokulardaki oxygenasyonu artiriyor.” Dedi.
Ozone tdavisini kullanildigi hastaliklar
-ozone bagisiklik sitemini zayifladigi butun hastaliklarda etkili. Ozone gazi ciltten emilim yoluyla alindigi zaman hucrenin oxygenlenmesini artirarak yaslanmaya neden olan serbest radikalleri engelliyor.
-Amelyat sonrasi halsizlik durumlarinda kireclenmelerde ve eklem agrilarinda, sporcularin performansini artirmada ozone tedavisi ile cok iyi sonuclar elde ediliyor.
– Seker hastalarini kapanmayan yaralarinda kullanildiginda yaralarin kapanmasinda oldukca etkili olmaktadir. Acik yarasi olmayan deri lezyonlarinda da doku tahribatini engellemek icin kullaniliyor.
– Boyun ve bel fitiklarinda oldukca iyi sonuclar alinmistir.
– Kanserin tedavisinde ve onlenmesinde , kalp ve damar hastaliklarinda
– kas hastaliklarinda ve eklem (romatizmal hastaliklarda )
– bobrek fonksiyonlarinin duzenlenmesinde
– Viruslerden kaynakli hastaliklarda
– selulit tedavisinde stresle mucadelede
– selulit tedavisinde ,
– cinsel fonksiyon duzensizliklerinde.
– Cilt bakimi ve guzelligin de
– Kolesterol tedavisinde uygulaniyor.
– Ayrica astimli hastalarada ozone tdevisinden sonra rahat nefes alip aktif yasamlarina geri donmeleri mumkun.

Ozone tedavisi yapilan hastalardan ozellikle sigara ve akol bagimliligi olan hastalarda gozle gorulur bir iyilesme saglandigi ni belirten Dr. Alacakanat ozon tedavisinin son derece etkili ve kolay uygulanan bir tedavi yontemi oldugunu belirtti. Ayrica hic bir yan etkisi olmayan bu tedavi yontemiyle saglikli insanlarainda genclik ve direnc kazanmalari icin onerildigini dile getirdi.

Uzman kadrosu ve guleryuzlu hizmetiyle Londra’da bir ilk olmanin gururnu tasiyan ozon therapy clinic en degerli varligimiz olan sagligimizin korunmasi genclik ve guzellik arzularini bulustugu bir yer olarak tanimlaniyor.
Beautycien Hatice Gulsen kliniklerinde ucretsiz danisma hizmetlerinin verildigini aciklayarak, Tum halkimizi yeni yila girerken daha saglikli ve mutlu gormek icin cabalamaktan ote hic bir kaygimiz olmayan klinigimizde Herkesin mutlulugu icin hizmet veriyoruz.
Quality life, health & beauty – Gulsen beauty ve Ozone therapy clinic Turkce konusan toplumun yogun yasadigi Edmonton Angel Corner’de olup Park sorunu olmayan bir konumdadir. Haftanin 6 gunu acik olan klinigimizde sabah saat9 dan aksam 6 ya kadar hizmet verilmektedir.
Ozone therapy yani sira botox , laser epilation , Cilt yenileme , kimyasal peeling , dermal filling , kalici makyaj gibi estetic uygulamalarin yapildigi kilinigimizden detayli bilgi almak isteyenlerin Uzman estetisyen Hatice Gulsen’e 07553569114, Dr. utkan Alacakanat’ a 07760150010 numarali telfonlardan ve Quality Life, Clinige 02088071495 numarali telefonlardan ve [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.

839720cookie-checkOzon tedavisi artık Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.