Quality Life Medical Centre açıldı

Dr. Utkan Alacakanat Türkçe konuşan uzman ve hemşirelerin de bulunduğu yeni klinik hakkında şu bilgileri verdi:

Quality Life Medical Centre‘de; özel aile hekimliği, kadın doğum uzmanı, çocuk doktoru ve başka birçok alanda hizmet veren uzmanlar bulunmakta. Ayrıca her türlü laboratuvar tetkikleri de yapılmakta ve alınan örnekler anında labratuvarlara ulaştırılarak en kısa zamanda sonuçlar alınmakta. Artık bir kan tahlili sonucu için uzun süre beklemeye gerek kalmayacak… Ayrıca 4D ultrason cihazı sayesinde ayrıntılı görüntüler elde edebilerek son teknolojinin imkanlarından yararlanılmakta.”

“Medical Estetik hizmeti de verecek olan Quality Life Medical Centre doktorların engin bilgisi ile güzelliğinize güzellik katabileceksiniz” diyen Dr. Alacakanat “Klinikte haftanın yedi günü hasta kabulü yapılmakta. Ancak uzman doktor muayeneleri için hastaların randevu almaları gerekmektedir” dedi.

TÜRKİYE’YE HASTA GÖNDEREBİLECEK TEK KURULUŞ

Dr. Alacakanat, ayrıca Quality Life Medical Centre‘in, İngiltere’den Türkiye’ye “Health Care Travel” hasta gönderebilecek tek resmi Kuruluş olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Türkiye Sağlık Turizm Başkanlığı’nın tek resmi temsilcisiyiz. Bilindiği üzere Türkiye’ deki tıpda gelinen nokta, Avrupa ülkelerinin hiç de gerisinde degildir. Hatta bazı konularda dünyada ilk sıralardadır. Bu nedenle dünyanın her köşesinden Türkiye’ye sağlık hizmetlerinden yararlanmak üzere hergün yüzlerce hasta akın etmekte. Ayrıca özel hastanecilikte üye sayısı ile dünyada ikinci sırada. İngiltere ulusal sağlık sistemi kurumu NHS’deki uzun bekleme süreleri, tanı ve tedavideki gecikmeler nedeniyle sıkıntı çeken hastalar, hastalıklarının kolay ve doğru tedavileri için Türkiye’yi tercih ediyor. Quality Life Medical Centre ise sağlık turizmini doğru ve emin ellerde yapmanızı sağlıyor.”

OZON SAUNA İLE ZAYIFLAMA ŞANSI

Quality Life Medical Centre’ın bir başka önemli hizmeti ise son yıllarda önemi daha çok artan ozon tedavisidir” diyen Dr. Alacakanat, “Ozon sauna ve medical ozon tedavi hizmetleri de sunacak olan merkez, birçok hastanın bu tedaviden yaralanmasını bekliyor” diye konuştu.

Dr. Alacakanat, istenmeyen kıl ve tüylerden arınma hizmeti de sunduklarını şöyle anlattı:

“Kadınların olduğu kadar erkeklerinde son dönemlerde rağbet gösterdiği ‘Hair removal’ servisi de verecek olan merkezde ayrıca, profesyonel kadrolarca cilt bakımı ve masaj da yapılmakta. Quality Life Medical Centre, CQC kayıtlı ve sağlığınızı güvencede hissedeceğiniz yeni bir sağlık hizmeti sunmaya hazır.”

Dr. Alacakanat, “449E Green Lanes N4 1HE” adresinde hizmet vermeye başlayan knilik ile ilgili ayrıntılı bilgi’nin qualitylifemedicalcentre.com adresinden alınabileceği, [email protected] ve [email protected]’a mesaj gönderilebileceği ya da 020 8341 5229’un aranabileceğini sözlerine ekledi.

Quality Life Medical Centre‘da 4D ultrason cihazı sayesinde ayrıntılı görüntüler elde edebilerek son teknolojinin imkanlarından yararlanılmakta

Dr. Utkan Alacakanat Türkçe konuşan uzman ve hemşirelerin de bulunduğu Quality Life Medical Centre’in haftanın 7 günü hizmete açık olduğunu söyledi

Quality Life Medical Centre, sağlıklı zayıflamak isteyenlen için ozon sauna ve medical ozon tedavi hizmeti de sunuyor

Dr. Alacakanat aynı zamanda Türkiye Sağlık Turizm Başkanlığı’nın Londra Temsilcisi

Quality Life Medical Centre’da haftanın yedi günü hasta kabulü yapılmakta, yalnızca uzman doktor muayeneleri için randevu gerekmekte

847990cookie-checkQuality Life Medical Centre açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.