Rambo Okan yakalandı, silah yok

Rambo, Kadıköy Kızıltoprak İntaş Lisesi’nin önünde polisler tarafından yakalandı.

Rambo, gözaltına alındı.

NELER OLMUŞTU?

Kadıköy AK Parti İlçe Binası önünde nöbet tutan bir polisin dalgınlığı sonucu “MP5” model otomatik silah çalındı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, silahı “Rambo” lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler’in çaldığını belirledi.

Ak Parti Kadıköy İlçe Binası önündeki polis noktasından dün akşam saatlerinde bir polise ait “MP5” silah kayboldu. Görevli polisin kulübede unutarak ayrılmasından faydalanan bir kişinin silahı aldığı tespit edildi. Alarma geçen polis hemen güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu içinde 30 mermisi bulunan otomotik silahın “Rambo” lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler tarafından çalındığı belirlendi.

STAT BİLE ARANDI

Alarma geçen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri her yeri didik didik aradı. Aramaya yüzlerce polis katıldı. Aranan yerlerden biri de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’ydı. Gece yarısı stadın ışıklarını yakan polis, “Rambo”yu burada da aradı.

Aramaları genişleten polisler otoyol kenarları ve ilçedeki parkları hatta hastane bahçesini dahi aradı. Ancak şu ana kadar Güler ve silaha ait bir iz bulunamadı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü’nün bizzat yürüttüğü aramalar hala devam ediyor.

1264210cookie-checkRambo Okan yakalandı, silah yok

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.