Öğretmen Evi açıldı

Çok sayıda konuğun katıldığı açılışta konuşma yapan Egitimciler Forumu Başkanı Neşe Kalkan, foruma gösterilen desteğe teşekkür etti. Kalkan şöyle konuştu:


“Hackney Refugee Forum’dan aldığımız destekle profesyonel bir bakış açısıyla çalışan bir gönüllü örgüt kimliğine kavuştuk. Daha sonra geçtiğimiz yaz ‘Charity’ statüsünü kazandık ve zor bir beklemenin sonunda 60 Windus Road’un kira kontratını uzun bir dönem için aldık.”


Yaklaşık iki yıl kadar önce, az sayıda eğitimcinin biraraya gelmesiyle kurulan Eğitimciler Forumu’nun, bugüne kadar eğitimle ilgili birçok yararlı projeye imza attığını vurgulayan Kalkan, şöyle devam etti:


“Bunlar arasında şunlari sayabiliriz: Öğretmenliğe Giriş Yolları kursu, Grazebrook İlkokulunda Okul Sonrası Eğitim, Web sitemiz (http://www.edforum.org.uk/), Princess May ilkokulunda çocuklara kitap okumayı  sevdirmeye yönelik Kitap Kurdu projemiz, GCSE Türkçe kitabımız ve Eğitimciler Forumu’nun tanıtım toplantısı, Eğitimciler Forumu şemsiyesi altında 5 okulda gösterilen Karagöz oyunu ve değisik gazetelerde  yayınlanan eğitimle ilgili açıklama ve makaleler… City and Islington College ile  birlikte düzenlediğimiz Türkçe destekli GCSE Matematik kursumuz  halen devam ediyor. Kitap Kurdu’nun ikincisi ve Family Learning adı altında 2 ayrı projemiz de önümüzdeki aylarda başlıyor.”


“Bugün aynı zamanda son yayınımız olan Hackney Öğrenci Bilgi Paketi’nin de tanıtımını yapıyoruz. Burada toplumumuzu yakından ilgilendiren tüm eğitim konuları irdeleniyor, bilgiler hem cocuklar hem de ailelerinin hizmetine sunuluyor. Bu sene sonundan önce bir bilgi paketini de Islington icin çıkarmayı planlıyoruz” diyen Kalkan, “Hackney’de başlattığımız çalışmaları Islington, Haringay ve Enfield bölgelerine de taşımak arzusundayız. Bütün bu calısmaların ivme kazanmasi için, sesimize ses vermenizi, gücümüze güç katmanızı bekliyoruz” diye konuştu.


AYRINTILI BİLGİ:
Telefon: 020 3302 8386
İletişim: [email protected]


FOTOĞRAF (Arşivden): Egitimciler Forumu bir toplantıda


 

820490cookie-checkÖğretmen Evi açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.