Şırnak Anadolu Lisesi’ni sevindirelim

Selamlar,


Ben Felsefe Grubu Öğretmeniyim. Buranın durumu gerek eğitim-öğretim açısından ( istediğiniz kaynağı bulamama,araştırma yapacak kadar kitabın olmayışı ve yeni kitapların gelmemesi, ayrıca merkezde 3 dershane bulunuyor, şırnakta kazanma oranı %3 civarında) gerek de sosyal aktivitelerin olmayışı açısından (sinema,tiyatro ve akşam gidip zaman geçirebileceğiniz bir mekan yok) sorunlu bir yer.


Tüm bunlara rağmen insan ilişkilerinin sıcak olduğu bir ve günümüzde yaygın olan kapçak, hırsızlığın olmadığı bir şehir. Matematikle ve İngilizceyle ilgili olarak bu alanda çalışan arkadaşlara danışarak bu noktada gereken bilgiyi aktarmaya çalışırım.Sudokuyla  daha çok öğretmen arkadaşlarımız ilgileniyor.


Lisedeki duruma gelince fiziksel şartlar çok da olumlu değil.Halen kara tahtayla iş görüyoruz.Uzaktan eğitim, yapılandırıcı eğitim, görsel eğitim gibi terimler buraya uzak. İşte yeni gelen idealist hocalarımızla bu noktaları  aşmaya ve günün ihtiyaçlarına uygun ve bu ihtiyaçları karşılayacak şekilde kendimizi konumlandırmaya çalışıyoruz.


Kütüphanemizi geçen yıl kurduk güzel ama boş bir kütüphanemiz var. Şırnak Anadolu Lisesi olarak şu an 3 tane son sınıfımız var. Sayısal, Eşit ağırlık ve Yabancı dil sınıfları.


Özellikle İngilizce kaynak eksikliğimiz var ki kütüphanede en az kitap bulunan bölüm yabancı dil (test kaynak kitap) YDS ye yönelik test , kaynak kitap ve eğitim CD ‘leri işimize yarar. Bir de tanıdıklarınıza çevrenize arkadaşlarınıza vs.bizden bahsederseniz ( kütüphaneyle ilgili olarak ) seviniriz.


İlginiz için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.  [email protected]


Web Sitesi: http://www.pekiyi.150m.com   


Email: [email protected]

688070cookie-checkŞırnak Anadolu Lisesi’ni sevindirelim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.