Robot fahişe satışı patladı

ABD’nin New Jersey Eyaleti’ndeki fabrikalarında üstün teknolojik girdilerle üretilen kadın robot “Roxxy”nin ünü Amerika’da bir kaç ay içinde yayılınca, satışa çıkardıkları kadın robot fahişenin yerine Rocky adlı erkeği, bu kez Amerikan kadınları için üretildi. Rocky’nin satışında tıpkı Roxxy’de olduğu gibi 2010 yılı itibariyle patlama bekleniyor.

İlk kez Las Vegas’ta, geçen yıl düzenlenen Seks Fuarı’nda tanıtılmış Roxxy’inin maharetleri üzerine artan satışı, True Companion Co. isimli şirketin kârlarını da artırdı.

Firma’nın http://www.truecompanion.com/roxxxy-gallery.html internet sitesine başvurarak alışveriş yapan Amerikan erkeklerinin yanı sıra, şu günlerde kadınların da sipariş vermesi dikkati çekiyor.

7 bin Dolara satılan Roxxy’nin ömür boyu garantisi olması Amerikan tüketicisini de memnun bırakıyor. Roxxy için banka kredisi, uzun süreli taksit gibi seçeneklerin uygulanması bu teknolojik kadınla beraber olmak isteyen Amerikan erkeklerinin ilgisini çekiyor.

Robot kadın satın alan erkekler için her türden farklı modeller de sunan firma, bu yılın en çok kâr eden ve vergi veren şirketler arasında ilk yüze girmeye aday görünüyor.

1501250cookie-checkRobot fahişe satışı patladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.