Rumlar terörist destekçisi çıktı

Rumlar ile eşit ve adil koşullarda bir “barış ve çözüm” (!) peşinde koşan safdil teslimiyetçilerin görmediği, göremediği, görmek istemediği bir gerçeği yüzlerine vurmak için bu yazıyı kaleme almak istedim.

Rumlar ile bazı terör örgütleri arasındaki yakın bağlantıların bulunduğu belgeleriyle tespit edilmiş durumdadır. Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın üstünden Rum Yönetimi pasaportu çıktığını hatırlayalım. Terör örgütü liderinin yakalandığında Yunanistan Büyükelçiliği’nde bulunduğunu hatırlayalım. Rumların terör örgütüne yardımcı olduğu, barınmalarına izin verdiği, serbestçe bürolar kurup KKTC’deki bazı mihraklar ile yakın ilişkiler içine girmelerine yardımcı oldukları çok iyi biliniyor. Barış ve çözüm nutukları atan Rum sevdalılarının teröristleri himaye edenler konusunda en ufak bir eleştiri yaptıklarını duydunuz mu? Duyanınız varsa lütfen bana bir mesaj atsınlar. Kapalı Maraş’ı Rumlara vermek için inisiyatif oluşturanların, teröristleri himaye eden Rumları bir kez bile eleştirdiklerini gördünüz mü?

Rumların terör destekçiliği konusunda sizlere yeni bir örnek vermek istiyorum. Haberin kaynağı, Yunan gazetesi Elefterotipia olduğu için Rum sevdalılarının bizi yalanlama şansları da bulunmuyor.

Yunanistan’da yayımlanan Elefterotipia gazetesinin haberine göre, 23 Aralık’ta Baf’tan Sofya’ya giden Kıbrıs Rum Yönetimi havayolları uçağında ilginç bir olay yaşanıyor. Uçak, bir tesadüf eseri yanlış havaalanına iniyor. Olaylar da o zaman gelişmeye başlıyor. Türkiye’de terör zanlısı olarak aranan Mustafa Sarıkaya bulunuyormuş. Sahte Bulgar pasaportu ile birçok kez Rum kesimine gidip geldiği anlaşılan terör zanlısının bindiği Rum havayolları uçağı, Bulgaristan’daki kötü hava koşulları nedeniyle Selanik havaalanına inmek durumunda kalmış. Selanik’teki pasaport kontrolünde ise Mustafa Sarıkaya’nın Bulgar pasaportunun sahte olduğu belirlenmiş ve gözaltına alınmış. Sonra ne mi olmuş? Haberin devamını okuyunca küçük diliniz yutacaksınız.

Sahte pasaportlu terör zanlısı, pasaportunun sahte olduğunu kabul etmesine rağmen, Türkiye’den tutuklanması emri bulunduğunun saptanmasına rağmen, Yunan mahkemesine çıkarılmış ve “yasa dışı giriş ve sahte seyahat belgesi kullanmak” suçlarıyla yargılanıp Yunan mahkemesi tarafından serbest bırakılmış. Bir AB ülkesinde gerçekleşmiş bu olay. İşte size AB adaleti!

İşin içinde bir şeyler döndüğü çok açık. Rum kesimine çok sayıda kez girip çıktığı sahte pasaportundaki Rum Yönetimi mühürlerinden anlaşılan terör zanlısı ve Türkiye’de hakkında tutuklama emri bulunan, sahte pasaport kullanan bir kişi mahkeme kararıyla serbest bırakılmış. Rum kesiminde ne işler yapıyor acaba?

Yunan gazetesi Elefterotipia, bu olaya bazı Yunan siyasetçiler, milletvekilleri ve Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) büyük ilgi gösterdiğini belirtmiş. Vah vah vah !

Rumların terör örgütü liderine pasaport verdiği, teröristlere ülkesini açtığı, Yunanistan’ın sahte pasaportlu terör zanlılarını serbest bıraktığı bir mentalite ille barış ve çözüm arayanlara duyurulur. Gözlerinizi Açınız!

672590cookie-checkRumlar terörist destekçisi çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.