Savaştaki çocuklar Ömer Şerif’i ağlattı

Londra’da yardıma muhtaç çocuklar için OnetoOne Childrens Vakfı tarafından düzenlenen tavla turnuvasında, dünyanın farklı bölgelerinde savaştan zarar gören çocukları gösteren bir de sinevizyon gösterisi yapıldı. Salonun dörtbir yanı sinema perdesine dönüştürülerek sunulan video gösterisi sırasında gözyaşlarını tutamayan Ömer Şerif duygulu anlar yaşadı. Şerif gibi birçok davetlinin ağladığı gözlendi.


Ünlü aktör Ömer Şerif’in onur başkanı olduğu OnetoOne Childrens Vakfı tarafından düzenlenen Tavla Turnuvası’nda yardımseverler bağış yarışına girdi. Gecede, bağışta bulunanlarla tavla başına geçen Ömer şerif üstünlüğünü kimseye kaptırmadı. Ünlü aktör, Türk işadamı Hüseyin Özer ile oynadığı tavlayı da kazandı. 


Özer’in “tavlada iyi değilim ama çocuklar için sizinle oynamak istiyorum” diyen Hüseyin Özer’i karşısına alarak, dersini verdi. “Tavlayı iyi bilirim” diyenlerin karşısında tutunamadığını belirten Şerif, Özer’e, “sen çok dürüstçe iyi bilmediğini söyledin. Bu benim sana verdiğim ders olsun” diyerek oynadı.



AŞKTA DA, OYUNDA DA KAYBETTİM


Ünlü aktör karşısında başarılı bir oyun ortaya koyamayan Türk işadamı Hüseyin Özer, Ömer Şerif’e anlayışından dolayı teşekkür ederek, “ben zaten aşkta da kaybediyorum, oyunda da, tavlada ilk dersimi sizden aldım. Önemli olan kazanmak değil, çocuklarımıza destek olmaktı. Beni karşısınıza oturtup bu yardıma vesile olduğunuz için size teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Dünya sosyetesini biraraya getiren özel gecede, sosyete mekanı olarak tanınan Scetch restoranda ‘da düzenlenen özel gecede Ömer Şerif’in başrolünü oynadığı filmlerin afişleride açık artırma ile satıldı.


FOTOĞRAF: Hüseyin Özer ve Ömer Şerif’i tavla oynarken görüyorsunuz.

780790cookie-checkSavaştaki çocuklar Ömer Şerif’i ağlattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.