Sezen ‘shopping’ arkadaşını sahneye çağırdı

Zeki Müren`i de bir zamanlar ağırlayan 6 bin seyirci kapasiteli Royal Albert Hall’da, İngiltere’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Joan Ryan da aralarında bulunduğu 4 bine yakın seyirci Sezen Aksu’yu izledi.


İki tuvaletle sahneye çıkan sanatçının vokalisti Nurcan Evren de dans gösterisi yaptı. Sezen Aksu fıkralarıyla seyircileri güldürürken şarkılarıyla da kendisini ayakta alkışlayan seyircilerini büyüledi.


ALIŞVERİŞTE TANIŞTI


Sanatçı, Londra’da bir Pakistan işyerinde giysi seçerken tanıştığı ABD’li müşterinin 8 aydır sürekli dinlediği Indian Aires’ı da sahneye davet etti. Sezen Aksu şunları söyledi:


“Üzerime bol bir şeyler almak istiyordum. Benim gibi elbise araştıran genz bir kadınla laflamaya başladık. Şarkı söylediğimi ve yazdığımı söyleyince o da bana Steve Wonder’ı tanıyıp tanımadığımı sordu. ‘Bilmez olur muyum’ dedim, “Üstelik  Wonder’ın son albümünde ‘I’m ready for love’ adlı şarkıyı söyleyen kıza da bayıldığımı söyledim… O da ‘İşte o kız benim’ dedi… Onu 8 aydır dinliyorum ve her dinleyişimde de ağlıyorum…”


Sahneye çıkan siyahi sanatçı, Sezen Aksu’ya sarılarak teşekkür etti ve “I’m ready for love” şarkısını söyledi. Aires, Aksu’nun hayran olduğu şarkıyı seslendirirken, sahneden ayrılmadan önce kulağındaki küpeler ve parmağındaki yüzüğü göstererek “bunlar Sezen’in armağanları” dedi.


TÜRK POPUNUN KRALİÇESİ 


Royal Albert Hall aylık programında Sezen Aksu’yu çok yetenekli ve Türk Popu’nun kraliçesi olarak tanımladı. Sanatçının ‘Olmaz Olsun/Vurdumduymaz’ının üçünçü kez piyasaya sunulma başarısını gösterdiği belirtilen açıklamada şimdiye kadar 40 milyon albüm satma başarısında bulunduğu da yer aldı.


Sezen Aksu’dan önce Londra’da müzik yapan Türk sanatçısının kurduğu ve İngiltere’de popüler olmayı başaran Oojami sahneye çıktı…

805820cookie-checkSezen ‘shopping’ arkadaşını sahneye çağırdı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.