Silah en iyi yatırım diye hababam satınalıyorlar…

ABD’de bu yıl, henüz yılbaşına ulaşılmadan verilen istatistiklere göre, 22 bin tabanca, tüfek satıldı. Bu rakamın geçen yıla göre yüzde 9 artış gösterdiği açıklandı.

Silah satın alanların birçoğunun evinde, arabasında, çiftliğinde ve işyerinde tabanca, tüfek bulunuyor. Bazılarının ise belinde çift taraflı silahla dolaşmak için tabanca aldığı bildiriliyor. Bundan daha önemlisi, Amerikalı’nın silahı iyi bir yatırım aracı olarak gördüğü yönündeki açıklamalar oldu. Buna göre, Amerikalı altın, Dolar ve hisse senedi gibi silahın da her zaman bir piyasası olduğunu, asla değer kaybetmeyeceğine inanıyor. Zor zamanlarında satmak üzere silah satın alanların da bu kriz döneminde artış gösterdiği açıklamalar arasında yer aldı.

Doğal olarak en çok silahın satın alındığı yer Teksas Eyaleti oldu. Teksas’da bu yıl, bugüne kadar 3921 silah satılırken, bu meşhur kovboy eyaletini 2010 satış sayısıyla Florida takip etti. Obama’nın seçim vaati olarak söylediği silahlara son verileceğine dair sözlerin bu satışı artıran etken olduğu ifade ediliyor. Silah tüccarlarının da , “İsa peygamber Obama’dan razı olsun, sayesinde satışlarımız son 3 yılın en yüksek noktasında” dediği öğrenildi.

1515970cookie-checkSilah en iyi yatırım diye hababam satınalıyorlar…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.