Üsküdar American Lisesi’nde mezuniyet çoşkusu

Coşkulu ve geniş katılımın olduğu mezuniyet töreni Üsküdar Amerikan Lisesi ( ÜAL ) Bağlarbaşı kampüsünde gerçekleşti.

Okul Müdürü Michael Hillhouse mezun olan öğrencilere başarılar dilerken, sonrasında da öğrencilerin okul ile irtibatlarının ve ilgilerinin sürmesini istedi.

” Sizlere biraz sonra vereceğimiz diploma Türkiye’nin yanında Amerika, Kanada, İngiltere ve birçok ülkede üniversiteye kayıt olmanızda kolaylık ve avantaj sağlayacaktır ” dedi.

Bugün ÜAL’indeki öğrenciliğin son günü olduğunu. Artık bu okula mezun öğrenciler olarak geleceklerine vurgu yaptı.

Genel Müdür Eric Trujillo ise, beş yıl okunan bu okulun kıymetinin bilinmesi temennisinde bulundu. Diğer liselerde dört yıl eğitim yapılırken sizlerin bir yılda İngilizce hazırlık

okumanızın ileride çok faydasını göreceksiniz şeklinde vurgu yaptı.

Okul Müdürü Funda Cüceloğlu ise mezun olan öğrencilerin ileride de birbirlerine destek olunması konusunda öğütler verdi.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin mezunların içerisinden LYS imtihanında Türkiye derecesi beklediğini ümit ettiğini ifade ederek, bundan sonraki hayatlarında da öğrencilerin böyle başarılı ve parlak eğitimlerini sürdürmelerini diledi.

Sonrasında ÜAL 1997 yılı mezunlarımızdan ve FOX TV ana haber spikeri Nazlı Tolga konuşmasının tümü İngilizce olan konuşmasında 1997 yılında kendi yaşadıklarından örnekler verdi.

Konuşmasında mezun olanların arasında şimdi kendisinin de olmak istediğine vurgu yaptı. Şimdi mezun olan gençlerin gelecekte çok önemli görevler üstleneceğinden bahsetti.

Konuşmalardan sonra tüm öğrencilere diplomalarıyla birlikte hediyeler takdim edildi.

2012 yılı mezunlarından Ömer Furkan Şahbaz’a da Diplomasını ve Plaketini Okul Müdürü Michael Hillhouse, Yaşam boyu başarı ve mutluluk dilekleriyle takdim etti.

Daha sonra isimleri tek tek okunan öğrenciler de, idareci ve öğretmenlerinin ellerinden diplomalarını ve plaketlerini mutlulukla aldılar.

Öğrencilerin sevgilisi okul müdür yardımcısı Whitman Shepard’da bugünü görmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.

Alma Mater marşının okunmasının ardından tüm öğrenciler keplerini havaya fırlattı. Katılımcılarda öğrencileri doyasıya alkışladılar.

Sonrasında hazırlanın kokteylde veliler, müdürler, öğretmenler ve öğrenciler uzun uzun sohbet ettiler, fotoğraf çektirdiler.
Mezun olan tüm öğrencilerin listesi tüm katılımcılara dağıtıldı.

Üsküdar American Academy öğrencilerinin mezuniyet sevinci, iki gün sonra Çırağan Kempinski İstanbul Hotel’inde düzenlenen balo ile öğretim yılına veda ettiler.

Öğrenciler yoğun sınav stresinden kurtulmanın mutluluğu ile birbirlerine buruk bir şekilde veda ettiler.

2012 MEZUNLARI

760470cookie-checkÜsküdar American Lisesi’nde mezuniyet çoşkusu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.