Son dakikada gelen mutluluk

Futbolda UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Galatasaray, Fransa temsilcisi Bordeaux’yu 4-3 yendi ve adını 4. tura yazdırdı.

Deplasmandaki ilk maçı 0-0 berabere tamamlayan Galatasaray, henüz 6. saniyede Bellion’un golüne engel olamayarak rövanş maçına adeta 1-0 yenik başladı. Sarı-kırmızılı ekip, hızlı gelişen Bordeaux ataklarında kalesinde yine tehlikeler yaşamaktan kurtulamazken, ilk yarının son dakikalarında adeta yeniden dirildi. Arda ile 1-1’lik beraberliği yakalayan sarı-kırmızılı takım, Kewell’ın 30 metreden bulduğu şık golle de skoru 2-1’e getirerek, ilk yarıyı önde tamamlamayı bildi.

İkinci yarıda da skoru 3-1’e taşıyan Galatasaray, turu geçme yolunda büyük bir avantaj yakalarken, üstüste yediği 2 gol adeta kabusu oldu. Son bölümde baskısını yeniden arttıran sarı-kırmızılılar 90. dakikada Sabri’nin attığı golle bir üst tura çıktı.
Galatasaray, 0-0’ın rövanşında Bordeaux’yu 4-3 yendi ve 4. turda Almanya’nın Hamburg SV takımıyla eşleşti.

3. turda Hollanda’dan NEC Nijmegen’i 3-0 ve 1-0’lık skorlarla eleyen Hamburg ile Galatasaray arasındaki 4. tur maçları, 12 ve 18-19 Mart günlerinde yapılacak ve çeyrek finalist takım belirlenecek.

1189400cookie-checkSon dakikada gelen mutluluk

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.