Spiritüel Akış

Zihin beden ruh olarak  yaydığımız titreşimler Spiritüel akışımıza yön veriyor. günlük hayata şarkı sözlerine konu oluyor. Günlük olumlamaların olmazsa olmazları… Akıştayım… Akışa güveniyorum…  Akışa teslim oluyorum… Peki nedir bu spiritüel akış?

   Spiritüel akış herkesin kendi  ruhsal yolculuğuna göre şekilleniyor. tanıştığımız kişiler çalıştığımız iş arkadaşlarımız hayatın karşımıza çıkardığı karakterleri daha farklı bir açıdan görmemizi sağlıyor. bizim baktığımız pencereye göre kişilerin hayatımızdaki rolleri değişiyor. spiritüel hayatta aslında iyi kötü yanlış hata yerine deneyim evrimleşmek öğrenmek ve yol almak yer alıyor. çalıştığınız yerdeki kişinin  yapmış olduğu yanlış belkide hayatınızdaki major değişiklik için sihirli bir dokunuş olabilir. çıktığınız yolculukta yan koltukta oturan kişi unuttuğunuz ruhunuz ve kalbinizin sesini hatirlatmak icin evrensel enerjilerin gönderdiği bir mesajcı olabilir. size kötülük yaptığını düşündüğünüz ve affedemediğiniz kişi sizdeki potansiyeli açığa çıkaran sizi zorlayan karma ödemenize fırsat sunan gizli bir dostunuz olabilir.

    Sadece filmlerde oluyor şarkı sözlerinde mucizeler gerçekleşiyor sanıyoruz. oysaki benim de inandığım ve birçok spiritüel öğretide de anlatıldığı gibi şuan yaşadığımız dönemin mucizeler spiritüel yükseliş ve Altın çağ dönemi olduğunu biliyoruz. Bazı öğretilerde son yargı  dönemi içinde olduğumuza kendimizi arındırmak ve ruhumuzun yükselişi için son bir şans içinde olduğumuza inanılıyor. Aslında böyle bir dönemde yaşamak click filmindeki gibi elimizde sihirli bir kumanda olmasına benziyor. yani kumanda ile sevgi güzellik incelik inşaa etmek mucizelere kapı açmak yada kumanda ile herşeyin daha fazlası için koştururken sağlığımızı sevdiklerimizi kendimizi unutmak. hatirlarsiniz Click filminde sihirli kumanda ile ilk tanıştığındaki hali ile son hali arasında geçen zaman dilimi tamamen insanın egosunun oyunlarını göstermek için kurgulanmış.

                    Peki Spiritüel akış yaşamayı arzu ediyoruz bizi neler bekliyor…

Herkesin  yükselişine engel olan kendi blokajları önüne kurduğu setler, şartlanmaları ve korkuları farklı farklı…  Kişi kendini sardığını zaman zaman boğduğunu düşündüğü yaşam kalıbını değiştirmek istiyor. arzumuz varsa zaten hayat yeni iş fırsatları, değişim için görevli kişiler, yeni kapılar gönderiyor.  kimimiz bizi bunaltan işimizden istifa eder ve hayallerimizin peşinden koşarız. Kimimiz bir düzen örnek bir hayat içinde zaten türlü spiritüel mucizeler yaşarız. yani biraz aşure ve türlü yemekleri gibi. herkesin spiritüel akışı kendi kader planına göre ve yaydığı frekansı ile şekilleniyor. eğer biz aynada kendimiz ile yüzleşebiliyor affediyor öğreniyor ve yeni sayfalar açıyor isek spiritüel akış yeni frekanslara göre devam ediyor. eğer biz hatalarımız için suçlu hissediyor geçmişe öfke duyuyor kendi içimizde bir yenilenme yaşayamıyor isek dünyanın neresine gidersek gidelim yaydığımız frekans ve beslendiğimiz dinamikler doğrultusunda olaylar yaşıyoruz. sevgiden paylaşımdan doğadan mucizelerden besleniyorsak ona göre bir akış yaşıyoruz. öfkeden suçluluktan egodan korkulardan besleniyorsak tamda ona göre kişilerle karşılaşıyoruz.  spiritüel akışı bizleri saflaştırmak tanrının huzur dolu cennetine ulaşmak için bir araç olarak düşünün. kişiler zaman dilimleri değişiyor insan yine kendi ruhu ve yaşadıkları spiritüel yolculuğundaki mesajlari ile baş başa kalıyor. yardımcı ruhlar bazen engel olmaya çalışan enerjiler farkli spiritüel testler ile karşılaşabilirsiniz Bunlar yolunuza olan inancınızı daha da arttırsın. kimse bu yolu sizin için yürüyemez ama isterse sizinle el ele sevgi ve destek ile yürüyebilir. Farklı spiritüel gruplar var. bazılarımız bu yolu yalnız yürümek istiyor bazılarımız ise bir grup içerisinde paylaşmayı tercih ediyor. farkli spiritüel gruplarin seanslarını almış bir ruh olarak benim gözlemim şu yönde… her grup kendini en doğru ve tanrıya yürümek için tek doğru yol olarak görüyor. her grubun kendi içinde farklı sorunları olabiliyor. yani eğer bir gruba katılmayı düşünüyorsanız size yolunuza en yakın hissettiğiniz sizin için en doğru olanıdır.

Tanrıya yürümek, cennete ulaşmak, arınmak, dünya tarihinde çok derin  kadim bilgiler dinler var bütün tarikatlar bu eski bilgilerden besleniyorlar. hepsinin özündeki amaç aynı… bazen rüyanızda görürsünüz. Hz Isa elini açmış sizi bekliyor, size şifa veriyor. yada bir seminerde Sufizm ile ilgili bilgi alırken Ruhunuz o anda  Semadadir. belkide meditasyon akimlari yeniçağ dinlerini denemek istiyorsunuz; deneyin. kendinize ve yolunuza bir şans verin. ışık hangi taraftan sizi sarıyor ise orası sizin için doğru yoldur. ben yirmili yaşlarda bir meditasyon grubuna katılmıştım. uzun yıllar bu grupla spiritüel yolculuğuma devam ettim. biz meditasyon grubunda eski kadim hint bilgilerini kullanıyorduk. çakra dengeleme. spiritüel derinleşme. Konya gezim sırasında katıldığım sevgili Dedenin yaptırdığı toplu Zikir töreninde de çakralar dengeleniyor. yani birçok farklı yöntem var ama  akıl-beden-ruh olarak bizde yarattığı etki benzer yönde. izmirdeki spiritüel yolculuğumda tanıştığım grubun isigi sevgisi ve ruhaniyeti beni derinden etkiledi. onlar ise Hz Isanin yolunda yürüyorlar. yani herkes için aydınlanma yolculuğu çok farklı olabilir. sufizm, meditasyon akımları eski kadim dinler, hepsi bize aynı mesaji veriyor. içimizdeki 7 düşmanla baş etmeyi, nefsini eğitmeyi, ruhunu tanımayı arındırmayı tanrının sevgisine teslim olmayı ve bu yolculuktan keyif almayı…

 2010 yılında tek başıma hindistanda bir yolculuk içinde kendimi şifalandırma çabasındaydım. çabasındaydım diyorum hala tam teslimiyet içinde değildim. o zaman bu spiritüel yolculuğuma yalnız devam etmek istediğime karar verdim  ve yoluma teslim olmam gerektiği mesajını aldım. katıldığım tüm grupları dostlukları sadece sevgiyle anıyor ve sonsuz teşekkür ediyorum… spiritüel yolculugumda yeni bir kapı açılmış içi rengarenk isil isil sevgi dolu beni bekliyordu. tabiki o kapıdan içeri girdim. ve sonra spiritüel akış adına çok özel ruhlarla karşılaştım. mucizeler spiritüel karşılaşmalar ile yoluma teslim olduğum hissi ve mesajini her zaman alıyorum. sizde kendi kader yolunuz spiritüel akışınızı şekillendirebilirsiniz. hayatımızı nasıl  yürüyüp şekillendireceğimiz bize bağlı. insana verilmiş özgür iradeyi dünyayı daha iyi bir yer yapmak içinde kullanabiliriz. bize verilmiş özgür iradeyi Click filmindeki gibi kendimizi yok etmeye kadar varacak şekilde de kullanabiliriz. sufizm öğretisinde anlatıldığı gibi bu dünyanın bir oyun ve test alanı olduğu misafirliğimizdeki yaşadıklarımızdan sonra asıl yaşamın başladığı sonsuz yaşama doğru yol aldığımız çok manidar. spiritüel akış yaşamaya hayatınızda dönüşüme başladığınız zaman eski size hizmet etmeyen psikolojik ve karakteristik bazı kalıplarınıza da elvada demeye hazırlanın. katman katman  kristaller gibi parlak olan özünüze ulaşana kadar bu yolculuğun tadını çıkarın.

herhangi bir zorluk test terslik diye adlandırdığımız ama aslında içinde hazineler ve hediyeler barındıran fırsatlarınız olduğunu unutmayın. ikili ilişkilerde bir hayal kırıklığı  yaşadığınız zaman aynada öncelikle kendinize sorun bu olayda ne görmem gerekiyor. eğer sizin yükselişinize hizmet etmiyorsa bazı yol ayrımları yaşayabilirsiniz. frekansınız ve yaşadığınız tesadüfler size yol gösterirken akış kendiliğinden eğer teslim olursanız görevli yeni ruh kardeşlerinizi  kalbinize taşıyacaktır. bunun için kalbinizi kinden nefretten öfkeden arındırmanız gerekiyor. spiritüel akışınıza renk katacak ruhunuzu besleyen ve frekansınızı yükselten bir hobi edinin. bundan 7 yıl önce sabah erken kalkıp yürüyüş ve meditasyon yapmaya başladım. eve çok az uğruyor vaktimin çoğunu doğada geçiriyor zaman kavramını  unutuyordum. sonra doğadaki renklere uyanışa tanık olmaya ve fotoğraf çekmeye başladım. zihnim o kareleri yakaladıkça anda kalıyor bedenim kendini ağaçların çiçeklerin toprak ananın bir parçası gibi hissediyordu… yazılarımı yazarken fotoğraf sanatı bana ışık ve ilham oldu. vaktim olunca eğitim almak istediğim spiritüel akışıma renk katan bir hobim olmuş oldu. hepimizin içinde mutlaka egomuzu değil ruhumuzu besleyen uyandıran bir sanat dalı uyuyor. ruhunuzda uyuyan yeteneğinizi uyandırın. uyandırın ki spiritüel akışınıza yardımcı ve ışık  olacak kadim bir dost kazanmış olacaksınız. sizde yeni yılda kendinize bir iyilik yapin… katılmak istediğiniz gruplar sanat kursları ve spiritüel akış için bir adım atın. hangi yolu seçerseniz seçin yolunuz ışıl ışıl mucizelerle dolu olsun… spiritüel akış sizlere sürprizler masallar rüyalarınızı dilediğinizden hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sunsun. yeni yılın enerjisi sizi tılsımlı gökyüzünde yaşayan ama ayakları dünyaya basan mucizeler havuzunda yüzen ama hayat akışı yaşayan özgür yardımcı spiritüel ruhlarla karşılaştırsın…

Her adımda ve  nefeste evrenin sonsuz sevgisi  size rehberlik etsin…

 

ARİA A.

 

Aria

2272530cookie-checkSpiritüel Akış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.