Teraziler için hasat yılı

Toplum önünde görünür olmanın sorumluluğunu tattınız. Güneş ve Ay tutulmaları da farkında olmadığınız bağları çözdü, yolunuzu kapatan duvarları yıktı. Hayata geçirdiğiniz projeler bu yıl semeresini vermeye başlıyor. Mars’tan akan enerji, kredi alarak atılım yapmak istemenize neden oluyor. Borca girmeden, elinizde bulunan para ve malla, yatırım ve girişimlerinizi sürdürürseniz azamî yarar sağlayacaksınız. Keza, Jüpiter’in bolluk getiren enerjisi bu yıl size çok yardımcı. Ortakları olan Teraziler,  Ocak ortalarına kadar, iş ve ortaklık sorunlarınızı giderecek fırsatı iyi kullanmalısınız. Aksi takdirde, Güneş/Ay tutulmalarının etkisiyle ortaklığınız bitebilir. Aynı nedenle, yolunda gitmeyen evliliğiniz ve ilişkileriniz de sonlanabilir. 2005’te başlayan ‘yeniden yapılanma’ girişimlerinize bu yıl da devam edeceksiniz. Hayallerinizi besleyen, ilham veren Neptün, yaratıcılığın açığa çıktığı alandan, Güneş’inize uyumlu bir açı yapıyor. Bu; sanat dallarıyla uğraşanlarınız için son derece üretken olacağınız anlamına geliyor. 9 Eylül –  23 Ekim arasında son derece güçlü, enerjik ve parlak olacaksınız. Bu nedenle, kıskançlıklara ve entrikalara maruz kalabirsiniz. Tedbirli olmalısınız. 2006 Terazilere diyor ki: ‘Bu yıl kazançlı çıkacaksınız.’


Terazi erkekleri: Geçen yıl, sosyal ve profesyonel konumunuzu korumak için bir hayli uğraş vermek zorunda kaldınız. Kendinizi topluma kabul ettirdiğiniz için bu yıl rahatlıyorsunuz ve çözülmenin verdiği gevşemeyle hobilerinize zaman ayırabiliyorsunuz. Seçkin kulüplere, yardım kurumlarına katılabilir; çeşitli spor ve sanat organizasyonunda önemli görevler alabilirsiniz.


Terazi kadınları: Bu yıl çok çekici olduğunuzu ve kendinize özen göstermeniz gerektiğini unutmayın! Çocuklar ve gençlerle ilgili sosyal çalışmaların sürdürüldüğü alanlarda, aktif olarak çalışabilirsiniz. Sosyal yaşamınız hareketleneceği için bol bol davet vereceksiniz. Ayrıca, artan gelirinizle şık eşyalar alıp evinizi yeniden dekore edeceksiniz.


İş ve kariyer: 2005’te terfi edenler, yerlerini koruyacaklar ve hızla yükselmeye devam edecekler. Terfi bekleyenler ise Şubat sonunda beklentilerine kavuşabilirler. İş yeri açmak, işini büyütmek isteyenler, aşırı risk almadan istediklerini yapabilirler. Mart ve Temmuz aylarında Merkür retrosu olacağından, yeni bir iş başlatmak, anlaşma imzalamak için uygun olmayacaktır.


Aşk: Evli Teraziler, uzun soluklu seyahatler plânlayacak, kış aylarını karlı bölgelerde, yaz aylarını da modern tatil beldelerinde değerlendirecekler. Bekârlar ise bekledikleri aşkı 18 Şubat 2006’dan sonra bulacaklar. Sevgilisi olan Teraziler, beklenmedik sürprizlerle karşılaşacak, söz veya nişan yapacaklar. Sevgilinize evlilik için baskı uygularsanız hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.


Eğitim: Genç Teraziler, geçen yıl yakaladıkları başarıyı sürdürürken, okulun sosyal etkinliklerinde görev üstlenecekler. Ortak çalışmanın ve paylaşımın değerini kavrarken, üstlendikleri görevlerin sorumluluğunu fark edecekler. Ve disiplinin sıkıcı bir şey olmadığını öğrenecekler. Üniversiteye hazırlananlar, yabancı lisan eksikliğini gidermek için yurt dışındaki okulların kısa süreli kurslarına gidebilirler.2006’da üniversite sınavına girecek olan birçok Terazi, arzuladıkları bölümleri rahatça kazanacaklar.


Sağlık: 2006’da Uranüs’ün sağlık evinizden Jüpiter’le uyumlu açı yapmasıyla, sağlık sorunlarınız olmayacak. Yaratıcılık ve yeni başlangıçlar alanından enerji gönderen Neptün, sinir sisteminizin zayıf düşeceğine işaret ediyor. Bu nedenle, sinirlerinizi güçlendirecek vitamin takviyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.


Çocuklar: Hızla büyümek istercesine sık sık acıkan, bir türlü doymak bilmeyen Terazi bebekler sizi endişelendirmesin. 2005’te Jüpiter’in enerjiyle doğan çocuklar iri yapılı olmaya yatkındırlar. 2006’da Jüpiter/Neptün etkileşmesinden oluşan açıyla, ilk dönem doğumluların ciltleri hassaslaşabilir. Bu da, alerjiye yol açabilir.


Bebeğinizin alışkın olduğu sabun ve şampuanı değiştirmemenizi tavsiye ederim. Keza, daha önce denemediğiniz markalar sorunun büyümesine neden olabilir. Anaokulu çağına gelen çocuklar, ele avuca gelmeyecekler ama yaratıcılıklarıyla da sizleri şaşırtacaklar.


Şanslı dönemler: 20 Şubat -13 Nisan döneminde, başarılarınızı çevrenizin dışına taşıyabilirsiniz. Uzak yerlerle yapılan güçlü anlaşmalar ve iş birlikleri para artışına neden olacaktır. Bilişim ve iletişim alanlarındaki organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bu dönemde, her türlü hukuksal problemi çözebilirsiniz.  25 Haziran – 18 Temmuz arası, uzun soluklu bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Uzayan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. 13 Ağustos’tan 6 Eylül’e kadar, iş birliği içinde olduğunuz yerlerden para gelecektir. 1 – 24 Ekim’de Venüs burcunuzda dolaşacak ve güzelliğinizin fark edilmesini sağlayacaktır.18 Kasım’dan 11 Aralığa kadar ise, hem güzel haberler hem de beklediğiniz para, peş peşe gelecektir.


Riskli dönemler: 1- 26 Mart’ta Merkür retrosu işinizde karışıklığa, gecikmelere neden olabilir. 6 Mart – 6 Nisan devresinde Güneş tutulması, evliliğinizi ve ortaklığınızı bozacak olayları su yüzüne çıkarabilir. Neptün’le Venüs’ün kavuşum yapması, aşk yaşamınızı sislendirebilir. Her iki devrede de ilişkilerinize özen göstermelisiniz. 15 Nisan – 3 Haziran döneminde, iş çevrenizin baskılı tutumu kariyerinizden vazgeçmenize neden olabilir, bu baskılardan yılmamalı ve yolunuzdan dönmemelisiniz. 23 Temmuz – 2 Eylül değerli evrak ve eşyalarınızı iyi korumalısınız. 12 Aralık’tan 2007’ye kadar Venüs, evinize bir hayli masraf yapacağınıza, eşyalarınızı yenileyeceğinize işaret ediyor. Evinizi güzelleştirmenin riski tahmin etmediğiniz kadar gider çıkarması ve borçlanmanıza ihtimal vermesidir.


 

722290cookie-checkTeraziler için hasat yılı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.