THY’nin yeni hattı kutlandı

THY Londra Temsilcisi Osman Battal’ın ev sahipliğini yaptığı geceye Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan ve eşi, Başkonsolos Bahadır Kaleli ve eşi, Devlet Bakanı Jim Fitzpatrik, Kültür ve Turizm Müşaviri İrfan Önal, KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü, THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ile turizm sektörü temsilcileri, Türk politikacılar ve basının da aralarında bulunduğu 200’e yakın davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan Battal, THY’nin yeni hattıyla hizmet ağını geliştirdiğini belirterek THY’nin işbirliği yaptığı kurum ve kuruluşlar ile iş ortaklarına teşekkür etti.

THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya da İngiltere’nin Türkiye’den ilk uçuşların başladığı 1960’lardan bu yana çok önemli bir varış noktası olduğunu belirterek, dünyanın pek çok ülkesine kanat açan THY’nin yolcu kapasitesinin yanısıra müşteri memnuniyetine önem vererek hizmet kalitesini sürekli geliştirmeye çalıştığını söyledi.

Sivrikaya, THY’nin Avrupa’nın en hızlı gelişen havayolları arasında olduğunu vurgulayarak “THY şu an 71 ülkede 151 varış noktasına uçmaktadır. Amacımız dünyanın en büyük havayolu olmaktır” diye konuştu.

Devlet Bakanı Jim Fitzpatrik de havayollarının ülkeler ve kültürler arasında önemli bir bağ kurduğunu belirterek, THY’nin ağını İngiltere’de geliştirmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Konuşmasında şakalarıyla konukları güldüren bakan Fitzpatrik, THY’yi kutladı.

THY’den yaıplan açıklamaya göre TK1034 22.45’te Stansted’den kalkarak 4.25’te Sabiha Gökçen’e varacak. TK1033 ise Sabiha Gökçen’den 19.50’de kalkarak 21.45’te Stansted’e inecek. THY’nin Stansted uçuşları aynı zamanda Ankara, Adana, Izmir ve Antalya bağlantılı olacak.

FOTOĞRAFLAR:
1. THY İngiltere Temsilcisi Osman Battal, Büyüelçi Yiğit Alpogan ve THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya
2. Konuklar arasında Başkonsolos Bahadır Kaleli de vardı.
3. Geceye katılan Sefire Bernev Alpogan (soldan ikinci) diğer kadın konuklarla
4. Gecede Londra’daki seyahat acente temsilcileri de biraraya geldi.

827100cookie-checkTHY’nin yeni hattı kutlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.