Toplum merkezlerinde sevinç…

DAY MER’DE İKİ KUTLAMA

DAY MER üyeleri Kuzey Londra Toplum Merkezi’nde biraraya gelerek hem seçimleri televizyondan izledi hem de 26’ncı DAY MER Sanat ve Kültür Festivali hazırlıklarını değerlendirdiler .

DAY MER Sözcüsü Ahmet Sezgin yaptığı kısa konuşmada HDP’nin başarısındaki dayanışma ve güç birliğinin önemine değindi. Sezgin, “HDP Türkiye’de genel seçimlerde tarihi bir zaferle çıktı. Bu bayrağı daha yükseklere çıkarmak için kararlı bir birliktelik gerekiyor. Yaşasın halkların kardeşliği” dedi.

“BU ÇOŞKU FESTİVALE YANSIYACAK”

“Bu çoşku DAY MER’in 26’ncı festivaline de yansıyacaktır” diyen Sezgin, 10 Haziran-5 Temmuz arasında gerçekleşecek festivalin bütün hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
Sezgin, festivalin bu yıl da dopdolu olduğunu vurgulayarak, “Çarşamba akşamı Tottenham’daki Toplum Merkezi’nde yapılacak festival resepsiyonuna bütün toplum davetlidir. Park Festivali 5 Temmuz Pazar günü Clissold Park’ta yapılacak, Metin Kemal Kahraman, Erdal Bayrakoğlu ve Grubu, Özkan Orman, Quimantu Latin Müzik Topluluğu ile DAY MER Halk Dans Ekipleri sahne alacaklar” dedi.

FOTOĞRAFLAR:

DAY MER Sözcüsü Ahmet Sezgin: Bu çoşku DAY MER’in 26’ncı festivaline de yansıyacaktır

DAY MER üyeleri hem festivalin açılışını hem de HDP’nin zaferini yemekli toplantıda kutladı

DAY MER’de davullu zurnalı kutlamada halay çekildi…
Kürt-İş’de seçim heyecanı HDP’nin barajı kolay aşmasıyla sevince dönüştü

Halkevi’nde seçim sonuçları zılgılarla izlendi…

854800cookie-checkToplum merkezlerinde sevinç…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.