Tottenham’da Türk’e silahlı saldırı

Metropolitan polisten yapılan açıklamaya göre; 28 Ağustos saat 13.28’de High Road üzerinde 17-18 yaşlarındaki bir genç yine 21 yaşlarında olduğu sanılan bir gencin silahlı saldırısına uğradı. Kolundan ve karnından yaralan şahıs acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaydan sonra yakalanan sanık Kuzey Londra Polis Karakolu’nda sorguya alındı.


Polis, olayla ilgili bilgisi olanların 020 8217 7366’a ya da isim vermeksizin Crimestoppers  0800 555111’i aramalarını istedi.


TOTTENHAM’DA OLAYLAR BİTMİYOR


Tottenham Bölgesi’nde son iki hafta içinde de Phillip Lane’deki Swan Pub önünde 17 yaşındaki Annaka Keniesha Pinto ile Pulham Road’da 38 yaşındaki Elida Duba bıçaklanarak öldürülmüştü.


Tottenham Bölgesi Muhafazakar Parti başkanı Justin Hinchcliffe de ardı arkası kesilmeyen olaylar üzerine, Haringey Belediyesi’nin suç ve toplum güvenliğinden sorumlu meclis üyesi Nilgün Canver’i istifaya çağırmıştı.


FOTOĞRAF (Faruk Eskioğlu çekti): Polis helikopterinin de geldiği Tottenham High Road’da meydana gelen kanlı saldırı sonrasında polis yoğun bir araştırma başlattı.


 

804570cookie-checkTottenham’da Türk’e silahlı saldırı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.