Türk astroloğa imza günü

Seminerde konuşan astrologlar Avcı ve kitabını överek, başarılarının devamını istediler.

Avcı, 12 Mayıs günü düzenlenen imza gününe çok sayıda astroloğun katılmasından gurur duyduğunu belirterek, kitabın 6’ncı baskısının kısa sürede bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şifa Avcı, Astrological Association’ın ‘En Yetenekli Astrolog’ları arasında

Astrolojiyle uzun yıllar ilgilendiğini belirten Avcı, The Astrological Association tarafından basılmaya değer görülen kitabında dünyadaki doğal afetleri, bulaşıcı, öldürücü hastalıkları, kıtlıkları ve savaşları Astrolojik açıdan ele aldığını söyledi.

İmza gününe pek çok tanınmış astrolog da katıldı

“EN YETENEKLİ ASTROLOGLAR” ARASINDA

Avcı, kitasını yazma amacını da şöyle anlattı:

“Geçmişte savaşa çıkılacak zamanı, dekanlara göre karar veriyorlardı. Beklenmeyen doğal olaylar, hastalıklar, ‘burc’ dekanlarda gizliydi. Bu bilgilerin, kitap olarak ortaya çıkmasına en büyük destek Adam Fronteras ve Kim Farnell’dir. Kitabın yayınlanması ve bu bilgilerin tekrar hayata geçmesi, Astrological Association’ın desteğiyle oldu. Ayrıca derneğin beni ‘En Yetenekli Astrolog’lar arasından biri ilan etmesi de gurur vericidir…”

1982’den bu yana astrolojiyle ilgilendiğini belirten Avcı, London School of Astrology ile Faculty of Astrological eğitmeni Kim Farney’den özel dersler aldığını söyledi. Avcı, Harita Yorumlama” sanatında, Johannes Kepler’in haritasıyla birinci geldiğini ve 2012’de de Türkiye Astroloji Akademisi’nden de mezun olduğunu sözlerine ekledi.

Astrological Secrets of the Decans, başta Amozon, WH. Smiths, Waterstones.com olmak üzere İngiltere’nin bütün kitapçılarında satılıyor.

İLGİLİ HABER:
Kıbrıslı astroloğun kitabı Waterstones’da

851010cookie-checkTürk astroloğa imza günü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.