Türk genci Evrim’in başarısı

Mayıs ayında yapılacak yerel seçimlerde Londra’nın Southwark belediye meclisi üyeliği için İşçi Partisi’nden adaylığını koyan Evrim Laws, Başbakan Tony Blair ile aynı platformda Anti Sosyal Davranışlar Yasasıile ilgili uygulamaları ele aldı.


Geçen hafta Sağlık Bakanı Patricia Hewitt ile bir araya gelen Laws, geçtiğimiz günlerde seçim bölgesinde düzenlenen toplantıda Başbakan Tony Blair ve Londra Büyükşehir Belediye Başkanı Ken Livingstone, İşçi partisi hükümeti tarafından çıkarılan Anti Sosyal Davranışlar Yasası’nın pratik yaşamdaki uygulanabilirliğini tartıştı.


Sosyal Servis yetkilileri ile bölge milletvekili Harriet Harman’ın da hazır bulunduğu toplantıda söz alan Evrim Laws, toplantıya Londra’daki Türk toplumu adına katıldığını belirtti.


Anti sosyal davranışların Türk toplumunu da etkileyen bir sorun olduğunu belirten Laws, bu problemin çözümlenmesi hükümet tarafından uygulamaya konan saygı eksenli ajandanın önemi üzerinde durdu.


Başbakan Tony Blair ile anti sosyal davranışları önleme konusunda fikir alışverişinde de bulunan Laws, bu konudaki önerilerini başbakana iletti.
 
FOTOĞRAF: Toplantıya Başbakan Blair ile birlikte Londra Büyükşehir Belediye BaşkanıKen Livingstone da katıldı.

787380cookie-checkTürk genci Evrim’in başarısı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.