Turkish Bank Edmonton resmen açıldı

Yıllardan beri Londra merkez, Dalston ve Harringay şubeleriyle hizmet veren Turkish Bank, dördüncü şubesini Türkçe konuşan toplumun yoğun olduğu bölgelerden biri olan Edmonton’da resmen açıldı. “Unit 2A 92-94 Fore Street London N18 2XA” adresinde hizmet verecek şubede 6 görevli çalışacak.


Açılışta KKTC Londra Temsilcisi Namık Korhan, Enfield Belediye Başkanı Bill Price, işadamları ile Türk Bank yönetim kurulu ve şube yöneticileri yer aldı.



KKTC Londra Temsilcisi Namık Korhan, Yönetim kurulu Başkanı Tanju Özyol’u kutladı


Açılış kordelasını kesen Belediye Başkanı Price, Turkish Bank UK’in yeni şubesini kutlayarak, “Turkish Bank UK, çevre bölgelere hizmet götürerek Dalston ve Stoke Newington bölgesindeki sıkışıklığı da rahatlatmış olacaktır” dedi. Belediye Başkanı bölgede Türk girişimci ruhunu da övdü.


Turkish Bank UK yetkilileri açılışı şöyle değerlendirdi:


İNGİLTERE’DEKİ İLK TÜRK MÜESSESELERDEN



M. Tanju Özyol (Yönetim Kurulu Başkanı): Turkish Bank UK’in ana bankası olan Kıbrıs’taki Türk Bankası 104 yaşındadır. 25 yıldır Türkiye’de 32 yıldır da İngiltere’de faaliyet göstermektedir. Turkish Bank UK, İngiltere’deki ilk Türk messeselerinden biridir. İngiltere’deki Türk nüfusundaki artış üzerine son 10 yıldır durdurduğumuz şube açma faaliyetlerimize başladık ve devam edeceğiz. Kıbrıs’ın İngiltere ile özel bir irtibatı var. Keza son yıllarda AB dolayısıyla İngiltere’nin Türkiye’ye müsbet yaklaşımı ile ikili ilişkilerin geliştiğini görüyoruz.


TOPLUMUN AÇILIMINA KATKI



Hakan Börtüçene (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı): Yeni şube ile hizmeti toplumun ayağına getirmiş olacağız. Sayın Belediye Başkanı’nın söylediği gibi Türkçe konuşan toplum bir bölgeye sıkışmış durumdaydı. Toplumun çevre bölgelere açılımında katkımız olması bizi de sevindirecektir.


LONDRA DIŞINDA DA ŞUBE YAKIN



Reşat Bilgin (Turkish Bank UK Londra Merkez Şube Müdürü): Türkçe konuşan topluma bu hizmeti verdiğimiz için çok mutluyuz. Bir sonraki adım Palmers Green’deki şubemizin açılışı olacak. Londra dışındaki Türkçe konuşan topluma da hizmet götürmek için şubelerimizi yaygınlaştırmaya çalışacağız…


6 PERSONEL ÇALIŞACAK
Niyazi Albay (Edmonton Şube Müdürü): Şubemizde 6 personel çalışacak. Bu bölgede yoğun bir Türkçe konuşan nüfusun olduğunu biliyoruz. Bankacılık hizmetini müşterilerimizin yakınına getirerek onların yaşamlarını kolaylaştırmış olacağız.

787220cookie-checkTurkish Bank Edmonton resmen açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.