Turkish Bank’tan, Debit Card

Turkish Bank’ın 17 Mart Çarşamba günü Business Link ile The Grand Palace’ta ortaklaşa gerçekleştirdiği toplantıya çok sayıda banka müşterisi, sivil toplum temsilcisi ve basın üyeleri katıldı.

Toplantıda sunum yapan Business Link yöneticileri, işletmelerinin başarısı için web sayfalarının önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak işletmecilerin internet kullanarak bilgiye daha kolay erişebilecekleri ve bunun da verimi artıracağı belirtildi.

Turkish Bank Genel Direktörü R. W. Bob Long, Turkish Bank’ın Türkiye İngiltere ve KKTC üçgeninde hızla büyüdüğünü özellikle İngiltere ‘deki yeni atılımlarının bankayı lider pozisyona getirdiğini söyledi.

Dalston, Haringay, Edmonton, Palmers Green, London Branch ve Lewişham olmak üzere 6 şube ile hizmet verdiklerini belirten Bob Long, İngiltere’de Türkçe konuşan toplum içindeki yerlerinin kendilerini gururlandırdığını bu yüzden bankanın hizmet ağının verecekleri yeni servislerle genişleteceklerini sözlerine ekledi.

“DEBİT CARD” GELİYOR

Bob Long bankanın yeni atılımlarını da şöyle anlattı:

“Geçmişten günümüze 100 yılı aşkındır hizmet veren Turkish Bank günümüzden krediler (mortgage) kişisel ve ticari bankacılık hizmetleri, telefon bankacılığı, İşletmeler için kredi kartı makinesi, şubesiz para transferi, internet bankacılığı hizmetleri veriyor. 2010 Haziran’ında da müşterilere Debit Card projesi sunarak A – Z ‘ye tam bir banka olmanın gurununu yaşıyoruz…”

Ayrıca Long, Dalston, Harıngay, Edmonton, Palmers Green, London Branch ve Lewişham olmak üzere 6 şube ile hizmet verdiklerini belirten Long, Turkish Bank müşterilerine yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdüreceklerini de söyledi.

830830cookie-checkTurkish Bank’tan, Debit Card

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.