Uçakta seks yapmak için sıradalar…

Aslında 20 yıl önce başlatılmış bu projeye yakın zamanlara kadar ilgi olmadığı, ancak son birkaç yıldır özellikle kadın müşterilerin sıraya girip uçağı 1 veya 2 saatliğine kiraladığı, sevgilisini, eşini veya kocasını alıp uçağa bindiği açıklandı.

Ohio Eyaleti’nin Cincinnati Havalimanı’ndan havalanan Cesna tipi küçük uçağın tek kişilik pilot bölmesi ardında çiftlerin seks yapması için özel bölme bulunuyor. Tam teşekküllü yatak olmasa da çiftlerin rahat edebileceği tarzda bir çekyat bulunacak biçimde düzenlenmiş olan uçakta adam başına 500 Dolar vererek seks yapılabileceği, bunun için yasal bir engel olmadığı açıklandı.

Cincinnati Flamingo’nun sahibi ve sözcüsü olan Sharon McGee, erkeklerin daha çekingen olması yüzünden rezervasyonların kadınlar tarafından yapıldığını söylemesi ise dikkat çekti. Bayan Sharon, ¨Şimdiden yaz sonuna kadar bütün uçuşlarımız, gece ve gündüz olmak üzere dolu vaziyettedir, müşterilerimize havada heyecan dolu dakikalar yaşatmak üzere her türlü tedbirimizi alıyoruz¨ dedi. Bu tedbirler arasında uçakta şampanya ve çukulatanın çiftlere ikram edilmesi de bulunuyor. Ayrıca tedbirsiz olarak uçağa binmiş eşlere korunmaları amacıyla bir çanta da verildiği ilave edildi. Uçak pilot kabiniyle arka bölme arasında sadece bir perde bulunmasının erkek müşterileri tedirgin ettiği, ancak bu perdeyi bilhassa kaldırmadıkları, böylece arkada başbaşa kalan çiftlerin ¨Acaba gözetleniyor muyuz?¨ biçiminde bir merak duygusu içinde kaldıkları açıklandı.

1536030cookie-checkUçakta seks yapmak için sıradalar…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.