Vali’den gazetecilere şok teklif

Gazetecilere “Belki sen oradan 3-4 puan ya da 400-500 lira aldın” diyen vali, “Ben vereyim sana o parayı” şeklinde konuştu.

Valilik’te Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nin Tıp Fakültesi ile ortak çalışma protokolünü imzalayan Vali Dursun Ali Şahin, gazetecileri eleştirdi.

Giresun’da yaşanan olumsuz olayların ulusal basına yansımamasını isteyen Vali Şahin, “Giresun’u kötüleyen şeyleri yazmayın. Giresun’un aleyhine olan şeyleri ulusal basına taşımayın. Bu içimizde kalır. Kol kırılır, yen içinde kalır” dedi.

“Cenazeyi derme çatma teleferikle karşıya geçirdiler” şeklinde bir haberi hatırlatan Vali, “Haber yaptınız, iyi mi oldu?” diye sordu, “Belki sen oradan 3-4 puan ya da 400-500 lira aldın. Ben vereyim sana o parayı, yazmasan. Giresun’u Türkiye’ye olumsuz yansıtmasan” ifadelerini kullandı.

“Tüh yine yakalandık…”

Vali’nin açıklamaları sırasında yanına gelen valilik görevlileri, “Efendim kameralar çekiyor, yayın var…” diye uyarıda bulundu.

Bunun üzerine, “Tüh yine yakalandık” diyen Şahin, gülerek, “Bizimkilerin aklı başına sonradan geliyor. Daha önce uyarsaydınız ya” ifadelerini kullandı.

1350940cookie-checkVali’den gazetecilere şok teklif

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.