Vehbi Koca’dan 10’ncı yıl gecesi

Vehbi Koca Fotoğraf Atölyesi’nden yapılan açıklama aynen şöyle:

“Londra’da Türkçe konuşan topluma fotoğraf alanında eğitim veren Vehbi Koca Fotoğraf Atölyesi, 10 yıldır süregelen başarısını Stoke Newington Church Street, The Old Church’te 16 Temmuz’da düzenleyeceği bir gece ile kutluyor.

Vehbi Koca Fotoğraf Atölyesi 2006 yılında fotoğraf sanatçısı ve eğitmeni Vehbi Koca tarafından kuruldu. Londra’da farklı kolej ve universitelerde de eğitmenlik görevini sürdüren Koca atölyeyi bugünlere taşıdı. Onlarca mezun veren atölyeden fotoğraf dalında dünya çapında ödüller kazanan öğrenciler oldu. 10. Yılını tamamlayan atölye, bu altın yılı özel bir gece ile taçlandırıyor.

Atölye öğrencilerine sertifikalarının takdim edileği gecede aynı zamanda öğrencilerin çalışmalarından oluşan bir slide gösterisi sunulacaktır. Suna Alan ve Raye Band’in renklendireceği gecede gerçekleştirilecek olan çekilişte davetlilere çeşitli hediyeler kazanacaklar.

Vehbi Koca Fotograf Atölyesi geceye olan katkılarından ötürü Suna Alan & Raye Band’a, Istanbul Restaurant’a ve Aydın & Bright Solicitors’e teşekkürü borç bilir.
Özel ve keyifli bir akşamda buluşmak üzere.

Biletlerinizi Cafe Petit Coin’den temin edebilirsiniz.
(193 Stoke Newington Church St, London N16 0UL)

16 Temmuz 2016
Saat: 18.00- 22.00
Bilet: £10

The Old Church,
Stoke Newington,
London N16 0JR”

858220cookie-checkVehbi Koca’dan 10’ncı yıl gecesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.