Vehbi Koca’dan 4’ncü Londra günlüğü

Vehbi Koca Fotoğraf Atölyesi’nin 30 Haziran’da açılışını yaptığı “4’ncü Londra Günlüğü” adlı sergide, atölye öğrencileri Ali Doğan Atım, Ayten Aydın, Dilber Akgöz, Elvan Gül, Emine Arıkan, Esra Temeltaş, Ferhat Aslan, Ferhat Eray Temiz, Gül Armağan, Hicran Pehlivan, Hüseyin Ungan, Nazlı Benlioğlu, Nedret Enver, Nergis Yavaş, Sena Kartal, Serap Mertoğlu, Süleyman Hilmi Şimşek’in çalışmaları yer aldı.

Açılışa kalabalık bir sanatsever topluluğu katıldı. Gecede öğrencilere sertifikalarını Vehbi Koca’nın yanısıra Middlesex Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Ali Dikerdem ve Emma Dick ile Abdullah Nihat Yılmaz da verdi. Dikerdem çalışmaların toplumun arşivini oluşturması açısından önemli olduğunu vurgularken, Nihat Yılmaz da Vehbi Koca Fotoğraf Atölyesi’nin sanat adına önemli bir işlev yerine getirdiğini söyledi.

Sinevizyon gösterisinin de yapıldığı gecede satışı gerçekleştirilen çalışmalardan elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlanacağı açıklandı. Sergi ve bir sonraki kurs ile ilgili ayrıntılı bilgi için turkishphotography.co.uk adresinin ziyaret edilmesi ya da 07985341003 ve 07957626833 numaraların aranması istendi.

844040cookie-checkVehbi Koca’dan 4’ncü Londra günlüğü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.