Web Barındırma Yönergeleri

Alabileceğiniz aşırı rotalar ile, uygun adımları kavramak için, o, akıllara durgunluk verir.  Bu nedenle , eğer düzgün bir yol arıyorsanız,   yönergeler   esastır.


İlk yapmanız gereken şey, şimdiki amaçlarınızın ne olduğunun bir listesini yapmaktır.  Eğer profesyonel bir site yapiyorsanız, emniyetli ve güvenilir bir hosta ihtiyacınız vardır.  Örneğin, birkaç ay içinde, web siteniz binlerce insane erişeceğini biliyorsanız, muhtemelen,  ekstra bant genişliğini içeren bir web barındırma paketi  bulmanız iyi olur. Eğer, ziyaretçileriniz  sitenize sürekli erişecekse, ekstra alana ihtiyacınız var. Diğer taraftan, siz, sadece deneme yapıyorsanız, bedava barındırma paketlerine  takılırsınız.  Geocities veya Angel Fire,  şüphesiz, sizi tatmin edecek, temel bir paket sağlarlar.  Bununla birlikte, uzun dönemde, web sitesi hakkında ciddi değilseniz,   nitelikler ve ayrıntılara  ihtiyacınız yoktur. Eğer sonunda aklınızı değiştirirseniz, siz daima hizmetler açar ve web sitesinizi aktarırsınız.


Birkere kararınızı verdikten sonra,   meşhur bir servis bulmaya ihtiyacınız vardır.  Google’da  hosting (barındırma) şirketleri aramak için uygun görünürken,  o, genellikle kötü sonuçlar akışı yavaşlatır. Bir arama motorunda tam listelenmesi   yüzünden   onun %100 güvenli ve yasal olmadığını hatırlamak önemlidir.  Bu yüzden, potansiyel bir şirket bulursanız,  ikinci bir görüş elde etmelisiniz.   Böyle  meseleleri tartışmak için, SitePoint  gibi formula ilgili bir webmaster’a bağlanmak genellikle harikadır. Bu yolla, diğer insanların deneyimleri hakkında ve hangi şirketlerden kaçınılması  hakkında  duyabilirsiniz. Arkadaşlardan veya aileden ek referanslar da ideal olur.


Bir host seçtikten sonar, kredi kartı bilginizi temin etmeye ihtiyacınız olacaktır. Çoğu kullanıcılar için,  nadiren sizden fazla ücret istediği için  3ix.org    tercih edilir. Şaşırtıcı bir şekilde, internetten  edinebileceğiniz ve aynı zamanda başlangıç ücretinde size yardım edecek indirim kupon kodları vardır. Özel bilginizi dahil etmek zorunda olmanızdan dolayı yasal bir işveren bulduğunuzdan emin olmanızın  kesinlikle hayati önemi vardır. İstediğiniz son şey, herhangi bir parayı kaybetmektir. Bu yüzden,  onların isimlerini google’da aramanız ve kullanan insanların  görüşlerini  control ediniz.  Bu, özellikle eğer onların bir  dolandırıcı olduğunu  anlarsanız ,  kesinlikle en çok farkı yapacaktır.


Web sitesine yeni başlayanlar için, web barındırma zor veya oldukça zaman  tüketen olmayacaktır. İtibarlı kaynaklar, ikinci fikirler,  ve paketi kullanmak için büyük bir kolaylık  bulduğunuz sürece, web sitesi başarısı için iyi yoldasınız. Bu kuralları akılda tutarak,  hayal kırıklığı veya hangi şirketin kullanılacağı hakkında yıl süren tartışmalar  var  olmayacaktır. Webmater’ın zihin çerçevesini bir kere  elde ettikten sonra, o,  oldukça kolaydır.


* Bilgisayar Programcısı Sistem Analizi Yüksek Mühendisi Naim Uygun tarafından İngilizce’den  tercüme edilmiştir.  www.pekiyi.150m.com 
[email protected]

710930cookie-checkWeb Barındırma Yönergeleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.