Wedding/Düğün’ün yeni sayısı çıktı

Editörlüğü’nü Mustafa Çetinkaya’nın yaptığı ve çok sayıda insanın katkısıyla hazırlanan Wedding/Düğün dergisinin Sonbahar-Kış sayısının dizaynını Coşkun Pınar yaptı. Dergi bu sayıda da düğün, evlilik, güzellik, sağlık, toplum ve emlak gibi sektörlerden ilginç konularla dopdolu.

Düğün yapmaya hazırlananlarla, düğün servisi verenlerin buluşma platformu olmaya başlayan Wedding/Düğün dergisi, sağlık ve emlak konularına da özel ilgi gösteriyor. Yaşadığımız toplum içinden düğün fotoğrafları, evlilik hikayeleri, evliliğe hazırlık, moda, vucut bakımı, bir evliliği başlatmak ve sürdürmek için neler yapmalı, neler yapmamalı? Bu sayılanlar Wedding/Düğün Dergisi’nin Sonbahar-Kış sayısında öne çıkan konulardan sadece bir kaçı.

Londra başta olmak üzere İngiltere’de ücretsiz olarak dağıtılan Wedding/Düğün dergisini, bayan kuaförlerinde toplum merkezlerinde, doktorlarda , büyük marketlerde, halka açık bir çok merkez ve işyerinde bulabilirsiniz. Londra dışında yaşadıkları için Wedding/Düğün dergisine ulaşamayanlar, [email protected] adresine mail atarak dergiyi isteyebilir. Yılda iki kez hazırlanan derginin gelecek sayısı Nisan 2010’da yayınlanacak .

FOTOĞRAF: Mustafa Çetinkaya tarafından yayınlanan Wedding/Düğün Dergisi’nin Sonbahar-Kış sayısının kapağı

828230cookie-checkWedding/Düğün’ün yeni sayısı çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.