Westgreen Road’da iki Türk vuruldu

Uyarı ateşi şeklinde yorumlanan olayda ayağından vurulan 22 yaşındaki genç ile, bacağından vurulan 24 yaşındaki gencin Türkiyeli oldukları öğrenildi.


Ambulansla North London Hastanesi’ne kaldırılan gençlerin hayati tehlike altında olmadıkları belirtirken tedavilerinin devam ettiği bildirildi.


Siyah bir gencin otomobilinde seyir halindeyken açtığı 4-5 el ateş sonucu yaralanan Türkiyeli gençlerin sağlık durumlarında herhangi bir değişiklik olmadığı öğrenildi.


Polis, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiyeli gençlerin vurulma nedenleri hakkında bilgi vermedi. Olayın uyuşturucuyla ilişkisi olup olmadığına dair soruları da yanıtsız bırakan polis ‘Konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmakla birlikte herhangi bir açıklama yapmak istemiyoruz’ şeklinde konuştu.


Nedeni henüz bilinmeyen vurulma olayının uyarı niteliğinde olduğuna yönelik spekülasyonlar ortaya atılırken, West Green bölgesinde meydana gelen silahlı olayların bölge sakinlerinin tedirgin olmasına neden olduğu kaydedildi.


Olayla ilgili araştırmaların devam ettiğini belirten polis, henüz bir hiç kimsenin tutuklanmadığını ifade ederken konuyla ilgili bilgisi olanların 020 8217 7366 numaralı telefondan polis ile ya da 0800 555 111’den crimestoppers ekipleriyle irtibata geçmelerinin önemine dikkat çekti. (Londra Gazete)
 

805480cookie-checkWestgreen Road’da iki Türk vuruldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.