Yaşar İsmailoğlu kitaplarını kermeste imzaladı

Kıbrıs kökenli Araştırmacı Yazar Yaşar İsmailoğlu son kitabı “Kıbrıs’ın Dünü Bugünü Anılar II: Cilt 2″yi Lİmasollular Derneği Yardım Kermesi’nde imzaladı…

Lİmasollular Derneği’nin yardım Kermesi pazar günü saat 2’de “628-630 Green Lanes Haringey N8 0SD” adresindeki Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nde yapıldı. Kermes’e Haringey Belediye Başkanı Ali Özbek, KKTC Konsolos’u Ülkü Alemdar ve Tevfik Zekai ile dernek üyeleri katıldı.

Kıbrıs Lapta’daki Yaşlılar Evi’nin ihtiyaçları için düzenlenen kermesde yemek ve hediyelik eşya satışı yapıldı. İsmailoğlu da 32’nci kitabı olduğunu belirttiği “Kıbrıs’ın Dünü Bugünü Anılar II: Cilt 2″yi geliri kermese bırakılmak üzere imzaladı.

yasar_ism_limasollular2
Limasollular Derneği Başkanı Arife Rıdvan

Limasollular Derneği Başkanı Arife Rıdvan, derneğin 14 yıl önce kurulması ve bugüne gelmesinde katkıda bulunan Hasan Korusoy, Yaşar İsmailoğlu ve Emine Sönmez’e teşekkür sertifikaları verdi. Başkan yaptığı kısa konuşmada “Biz yalnız Limasollu değil, Lefkoşalıyız, İstanbullu, Adanalıyız… İhtiyacı olanlar neredesye biz oradayız” dedi. Başkan Rıdvan, derneğin gelişmesinde üyeleri kadar toplumun desteğinin de büyük olduğunu belirterek katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Limasollular Derneği Başkanı Arife Rıdvan'dan teşekkür konuşması
Limasollular Derneği Başkanı Arife Rıdvan’dan teşekkür konuşması

Haringey Belediye Başkanı Ali Özbek de bir toplumu kendi içindeki dayanışmanın geliştirebileceğini belirterek, “Haringey’in değer kazanmasında Kıbrıslı ve Türkiyeli toplumun katkısı büyüktür” dedi. Özbek, toplumda kadın ve erkeklerin eşit olmadığını kadınların her bakımdan erkeklerden üstün olduğunu belirtmesi büyük alkış aldı.

KKTC Konsolos’u Ülkü Alemdar ise Londra’da toplumun kendileri dışındaki yaşamları düşünerek biraraya gelmesini överek “Böylesi bir etkinlikte bulunmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Bütün konuşmacıların kermese ve topluma katkılarından dolayı övdüğü İsmailoğlu da kitapları konusunda bilgi vererek, “Kıbrıs konusunda pek çok bilinmeyeni son çalışmamda okuyacaksınız. Özellikle genç kuşakların köklerimizi ve tarihimizi öğrenmesi için ‘Anılar’ dizisini hazırladım” diye konuştu.

2030080cookie-checkYaşar İsmailoğlu kitaplarını kermeste imzaladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.