Yetmiş yıl sonra gerdeğe girdiler

Teksas Eyaleti’nde yaşamakta olan bir çift, yaklaşık 70 yıl süren aşklarını nihayet bir yastıkta kocamak üzere evlilikle noktaladı. Lise âşıkları olan bayan Dorothy Stallings ile erkek arkadaşı Carl King, nihayet birbirlerine aşklarını itirafta bulundu ve ardından Bay King, 85’lik sevgilisine evlenme teklif etti. Böylece, Waco kenti belediyesince kıyılan nikâhları ertesinde çift dünya evine girdi.

Liseden mezun olduğu yıl Ordu’ya katılarak Pasifik’teki Amerikan kuvvetlerinde savaşa giden Carl King, daha sonra iş hayatına atılmış, araya giren bir dargınlık yüzünden Dorothy ile bir türlü beraber olamamıştı. Daha sonra King bir başka hanımla evlenmiş, ancak evliliği boyunca hep Lise aşkını aramıştı.

Bayan Dorothy de aşka duyduğu kırgınlıkla bir daha hiç evlenmemiş, kimseyle beraber olmayarak bir ömür boyu aşkını beklemişti. Nihayet, bir kaç yıl evvel birbirleriyle görüşmeye başlayan eski âşıklar mutluluğu tekrar yakaladı ve ardından nikâh geldi. Düğünlerinde dedelerinin yanında olan torunları, yeni babaannelerine sarılarak basına poz verdi. 85’lik taze damat ve gelin fotoğrafçıların önünde sık sık öpüşerek mutluluklarını sergilemekten geri durmadı.

1505840cookie-checkYetmiş yıl sonra gerdeğe girdiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.