Özdilek, Londra’da mağaza açtı

Açılışa Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Başkonsolos Ahmet Demirok ile aralarında Hüseyin Özer’in de bulunduğu bazı işadamları ve basın katıldı.

Büyükelçi Ünal Çeviköz, işadamı Hüseyin Özdilek ile birlikte açılış kurdelasını keserek “Hayırlı” olsun dedi… Çeviköz, Türkiye’nin artık markalaşmaya önem verdiğini belirterek Özdilek’in Londra’da olimpiyatların yapılacağı bölgede şube açmasını ileri görüşlülükle yorumladı.

Hüseyin Özdilek de Türkiye’nin 52’nci markası olduklarını belirterek “Yurtdışında ilk mağazamızı Londra’da açmaktan mutluyuz. İki yıl içinde 20 mağaza daha açacağız. Türkiye’deki mağaza sayısını ise 3 yılda 28’den 100’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Özdilek’in Londra’da mağaza açmasını “Dünya markası olmaya giden bir yolculuk” olarak niteleyen işadamı, Özdilek şirketler grubunun AVM, konut, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve hayvan yetiştiriciliği sektörlerinde adından sözettireceğini, şirketlerin 5 bin 500 istihdam kapasitesine 2 bin daha ekleneceğini söyledi…

Hüseyin Özdilek, Londra mağazasında “Türkiye’de sevgiyle ürettik” anlamına gelen “Made with love in Turkey” sloganıyla Özdilek’in çok özel koleksiyonlarının satışa sunulacağını da sözlerine ekledi.

Mağazada ilk alışverişi yapan işadamı Hüseyin Özer de Türk markalarının Londra’ya açılmalarının gurur verici olduğunu belirterek Özdilek’i bu girişiminden dolayı kutladı…

FOTOĞRAF: İşadamı Hüseyin Özdilek ve Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz

838710cookie-checkÖzdilek, Londra’da mağaza açtı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.