Özer’e ‘ırkçılık’ suçlamasından beraat

Özer yaptığı basın toplantısında mahkeme tarafından aklandığını ve ne yazık ki iş verdiği toplum üyesi çalışanlarının bazı insanlar tarafından kullanıldığını söyledi…

Kendisini dava edenleri suçlamayan Özer, “Kuzey’deki, bir zamanlar işyerimin camlarını kıran bilinen gruplar çalışanlarımı da kandırmış. Bunların adını bile ağzıma almak istemiyorum. Beni dava edenler mahkemede, yemekle çöpü yanyana koyup çektiği fotoğrafı gösterdiler. Mutfağımız sürekli denetleniyor. Bu hiç de inandırıcı değildi… Beni ‘ırkçı’lıkla suçlamak için ‘milliyetçi’ olduğumu söyledi. Bu iki kavramın farkını bile bilmiyordu… Bir kadın çalışan da benim kendisini dövdüğümü iddia etti. Oysa telefonumda ‘gelin kız’ diye kayıtlıydı. Üstelik eşi de hala yanımda çalışıyor… Yalan ifadesinden dolayı evliliğinden de oldu… Bu insanlar kötü değil yalnızca kandırılmış… Şimdi gelseler yanımda yine iş veririm…”

Kendisine yapılan pek çok haksızlığı ve komployu basına anlatmadığını belirten Özer, “Beni iflasın eşiğine getirdikleri bile oldu ama basınla bunları paylaşmadım. Bu olayı paylaşıyorum çünkü insanlar kötülere alet olmasın mesajını vermek istiyorum” diye konuştu…

Özer bugüne kadar yaklaşık olarak 100 kez dava edildiğini, son 25 yıldır bu tarz iddialara karşı savaş verdiğini söyledi. Şu anda halihazırda devam eden bir davasının olmadığını belirten işadamı, bugüne kadar kendisini dava edenlerin hepsinin toplumdan kişiler olduğunu ifade etti.

Kingsway İş Mahkemesi’nde görülen davada 42 sayfalık sonuç raporu yayınlanırken, hakim eski çalışanın haksız yere işten çıkarılmadığına hüküm getirdi.

841010cookie-checkÖzer’e ‘ırkçılık’ suçlamasından beraat

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.