Zuhal Olcay Arcola’daydı…

Sanatın her alanını kapsayan bir proje çerçevesinde 29 Nisan – 7 Mayıs arasındaki Orient Express Sezonu başladı. Türkiye’nin her bölgesinden, en önemli sanatçıların eserlerini Londralılar’la bir araya getirmeyi amaçlayan Arcola’daki etkinliklerden ilki Zuhal Olcay ve Tilbe Saran’ın sergilediği Nathalie oyunuydu.


2-3 Mayıs akşamı sahnelenen oyunda eski kocasını çok seven bir kadın soprano Nathalie’nin kendi yaşadığı kötü günlerin intikamını almak için kiraladığı bir hayat kadını ile aralarında gelişen diyaloğu anlatıyor…


YILDIZ KENTER ARCOLA’YA GELİYOR


Ayrıca Arcola Theatre’de Yıldız Kenter’in de oynadığı  ‘Ben Anadolu’ Isimli oyunu da 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde sanatseverlerle buluşacak.


Orient Express Sezonu kapsamında tiyatro oyunlarının yanı sıra, çeşitli konferanslar, filmler, karagöz gölge oyunları, fotoğraf sergileri, okuma günleri, Mevlana günü ve Türkiye ile ilgili çeşitli konuların tartışılacağı konferanslar düzenlenecek.


Arcola Theatre yönetimi, geniş bir yelpazede, herkesi kapsayacak sanat etkinliklerini izlemek isteyenlerin, sınırlı sayıdaki koltuklar için şimdiden yerlerini ayırtmalarını istedi.


Daha detaylı bilgiler, 020 7503 1646 numaralı telefondan, www.arcolatheatre.com ya da 27 Arcola Street, E8 2DJ adresinden elde edilebilecek…

802220cookie-checkZuhal Olcay Arcola’daydı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.